Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 3 november 2016

Een lief plaatje that,s all

                    Goedenmorgen allemaal

En ja hoor gisteren een heerlijke en lange dag gehad samen met Plony op de krea doe in Utrecht. heel wat gezien en gekocht, want ja we hebben natuurlijk nog helemaal niks whahaha en ja nu zijn we ook al weer aan een nieuwe challenge toe hier bij WLVC en dit keer willen wij een een vintage creatie zien met een lief plaatje erop verwerkt en ik ben dit keer echt uit mijn comfortzone gegaan met mijn creatie.


Ja jullie zien het goed het is geen kaartje, maar een leuk doosje geworden en het is me goed af gegaan aan gezien ik gewoon niks heb met vouwen en in elkaar zetten. Ja ok een workshop en dan iets in elkaar zetten prima maar in mijn uppie wordt alleen maar stressen en dan zegt mijn man altijd goed lezen gewoon nog een keer lezen jaja jij hebt makkelijk praten denk ik dan, maar deze is in ieder geval geslaagd en ik kwam het tegen op dit blog en dit is dus mijn voorbeeld voor jullie.


Super leuk om te doen en dit is vast niet mijn laatste doosje geweest. Ja en dan moeten jullie eens zien wat het team heb voor voorbeelden voor jullie......ik zeg neem een kijkje en zie gelijk de mooie prijs die wij voor jullie hebben en die komt ditmaal van 

 http://www.creabybea.nl/

Ik hoop dat jullie allemaal weer gezellig meedoen en je weet vintage en een lief plaatje that,s all en jullie hebben weer de tijd tot 17 november 18.00 u. Zo en dan ga ik nu heerlijk verder met genieten van mijn aankoop op de krea doe en zeg ik graag tot een volgende creatie maar weer.


Challenges:




6 opmerkingen:

  1. Wow schitterend gemaakt.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt je klus prima geklaard, mooi vintage doosje!
    fijne dag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou het is prachtig gelukt hoor Jo! Schitterend doosje.
    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige creatie Jolanda !
    Mooie van kleur en lief plaatje .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je doosje ziet er schitterend uit prachtige kleur heb je gebruikt
    Fijne zondag,
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterend Jootje

    Heel mooi 👍👍👍

    Leafs fan Ina😙

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda