Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 18 maart 2017

My favorite colors

                            Hallo allemaal

Daar ben ik weer en dit keer weer een magnolia creatie......ik blijf ze geweldig leuk vinden, maar doe het gewoon te weinig en ja dat kan niet.  Zoals jullie al weten heb ik ditmaal ook weer voor mijn favoriete kleur gekozen, want daar kan ik echt geen genoeg van krijgen en ook in huis ben ik het aan het doorvoeren wat eerst begon met een rose boeketje is dus nu al uitgelopen met kussen en ander tierenlantijntjes. Maar goed ik wijk van mijn creatie af en dat is niet de bedoeling.


Zeg nou zelf is het geen plaatje wat een schatje is het toch. Heb met verschillende kleuren rose gewerkt om het een beetje in pastel tinten te houden en ook weer met de malletjes gespeeld.


Natuurlijk ook weer kant en een strik erop verwerkt ik probeer het wel eens zonder als ik alles als een puzzel in elkaar aan het leggen ben, maar helaas dan haal ik alles weer weg en komt er toch een stukje kant en strik er weer bij.In mijn pot met hebben dingetjes kwam ik nog een kaarsenketting van de action tegen en hopla ook die is verwerkt in mijn strik en zo zie je  wij freubelaarsters kunnen alles gebruiken. Graag wil ik Diny, Rosina en Laine mijn nieuwe volgers welkom heten en hoop dat je veel plezier en inspiratie kan opdoen hier op mijn blog en dan zeg ik graag tot een volgende creatie maar weer.
Challenges:

dinsdag 14 maart 2017

FLOWERS

                            Hoi allemaal

Daar ben ik weer en nu met een kaartje voor de nieuwe challenge bij Inky Chicks met het thema flowers/bloemen en ja met de lente in aantocht kan dat toch niet moeilijk zijn. Ik heb mij helemal weer uitgeleefd in het rose......tja hoe kan het ook andersss.


Zoals je ziet heb ik niet overdreven en straalt het rose er weer vanaf. Een boeketje bloemen erop verwerkt en bovenin een mooie grote rose strik en verder natuurlijk weer mijn favoriete malletjes.


Heerlijk al die kleine frutsels er tussen en er op het kan mij niet teveel zijn, maar ja je moet natuurlijk wel het plaatje kunnen aan schouwen en hier nog is de strik in close up.


Natuurlijk hebben wij ook weer een hele mooie prijs voor jullie en die komt ditmaal van:Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en jullie te zien bij onze challenge en als je denkt ik hou niet van die bloementjes het mag ook gestempeld zijn als we maar bloemen zien. Ik zeg tot een volgende creatie maar weer.


Challenges:donderdag 2 maart 2017

Seventy and still going

                           Hoi allemaal

Vandaag is het weer zo,n dag........verplicht thuis blijven vanwege nieuwe droger die komt en natuurlijk al een uur te laat, maar ok heb me niet verveelden lekker zitten freubelen ditmaal op een label en voor een dame die zeventig is geworden.Weer lekker in het vintage bezig geweest, want ja als je zeventig ben geworden mag je je eigen ook wel vintage noemen. Een hele leeftijd die sommige niet eens halen en daar mag je dan best trots op zijn.


De label en de cijfers zijn natuurlijk van DDD en verders weer lekker afgewerkt met kant en strik. Natuurlijk vlinders en bloementjes erop verwerkt, want zonder kan ik niet.


En dit schattige kleine meisje met spiegel maakte het plaatje voor mij helemaal compleet.
Ik zeg tot een volgende creatie maar weer.
Challenges: