Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 13 april 2022

Voorjaar/Pasen

                                                Hallo allemaal


Vandaag heb ik weer is een kaartje voor Syta gemaakt, want op FB hebben wij nog steeds een challenge lopen met het thema voorjaar/pasen. Ditmaal heb ik voor het voorjaar gekozen in de kleurtjes paars en lila. Het plaatje zegt al genoeg zo ...voorjaar en op de site is er nog veel meer leuks te zien en te vinden en de prijs die valt gelukkig ook mee. Het thema doet goed vooral het buiten nu ook heerlijk voorjaar is.


En nu maar hopen dat dit weer blijft aanhouden vooral met het paas weekend in het voor uitzicht.



Ik ga jullie daarom dan ook alvast een heel fijn paasweekend toe wensen


En ik zie jullie graag bij een volgende creatie maar weer.

Liefsss en groetjes

















2 opmerkingen:

  1. Heel mooi in je paarstinten Jolanda. Alles staat super mooi bij elkaar maar dat is jou wel toevertrouwd! Ik wens jou ook alvast fijne paasdagen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda