Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 24 februari 2013

Als nog in de prijzen gevallen

Zo daar ben ik weer is en bij deze ga ik beginnen met jullie te bedanken voor jullie lieve woorden over Rakker ja het klinkt misschien raar voor andere die geen huisdier hebben, maar het is toch net een kind van je ook al loopt hij op vier poten. Ik weet nog nog wel toen Willem vroeg of ik bij hem kwam wonen, ik zei vergeet niet dat als je mij wil moet je ook me drie katten erbij nemen en ja en of het zo hoorde zei hij waar er 1 loopt kunnen er dan ook vier lopen en ja zo geschieden. Rakker begon alleen in dat huis en ja zijn nieuwe vrouwtje bracht drie vriendjes voor hem mee en al met al ging dat allemaal goed en ja er zijn er drie voor hem gegaan en Rakker eindigde weer alleen tot ook hij ons ging verlaten. Dus lieve trouwe volgers ik was erg blij met jullie lieve berichtjes dank je wel daarvoor. En dan nu over naar de orde van de dag ik ben nl. gisteren naar de creabeurs in Hardenberg geweest samen met me vriendin uit friesland (die zijn we eerst gaan ophalen) en daarna door naar Hardenberg. Ja ik hoor jullie al denken dat is een hele wereldreis. Het zit zo ik had met verschillend blogs mee gedaan voor een gratis vrijkaartje voor die beurs en ja het is meer een gok van wie niet waagt wie niet win nou zo dacht ik er ook over. En nu denken jullie ze heeft een vrijkaartje gewonnen, maar nee niet dus de trekking van de kaartjes had ik in me agenda gezet en ik deed er met drie mee dus ja toch driemaal is scheepsrecht, maar helaas voor Joland zat ik er niet bij. Dus ik riep naar Willem beneden nou dat wordt betalen ik zit niet bij de gelukkige. Toen ik een dag later me mail opende zag ik staan vrijkaartje Hardenberg en ik dacht wat raar dus ik opende me mail en daar stond dat ik dus toch een kaartje had gewonnen, want THE DUTCH MAGNOLIA CHICKIES mocht namens KREA 2 DAY nog een kaartje uit de hoge hoed toveren en yes daar werd ik dus helemaal happy van dus dames Anneke van DMCC en Cynthia van Krea2day dank je wel het is een geweldige dag uit geworden voor twee dikke vriendinnen en hun pakezels (nu maar hopen dat de mannen dit niet lezen hihi).
En dan nu eindelijk me kaartje jullie zullen wel denken wat een geklets en geen kaartje nou mis het is een kerstkaartje geworden met een afdrukje die ik heb gekregen van een maatje uit Belgie ja ik zwerf over de hele wereld. Het kaartje is lekker in de traditionele kleuren rood en groen gemaakt. Ja als je je kamer is opruimt kom je altijd  weer wat tegen.Hoop dat jullie hem weer leuk vinden en kijk weer uit naar jullie berichtjes. Ik ga gauw jullie kant op, want ik schaam me diep dat ik al even niet meer geweest ben en ja dan mis je toch een hoop moois. Tot gauw en Liefsssssssss Jolanda.

                                                    XXX

16 opmerkingen:

 1. Hoi
  wat een leuke kaart ik ben gister ook in hardenberg geweest. het was zo erg dat ik tussendoor naar de auto ben gelopen om tassen weg te brengen. hihi.
  Je kaart is super mooi geworden.
  Liefs jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda
  wat gaaf dat je een kaartje heb gewonnen voor de beurs en zo te lezen hebben jij en Ina zich daar prima vermaakt:) Ik vind je kerstkaart geweldig, wat een geinig stempeltje is dat

  Fijne dag
  Liefs Corrrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha lieve Jo,
  fijn te lezen, dat de reacties je goed hebben gedaan. En geloof het of niet, maar hier lopen ook 3 poezenbeesten rond en dan zijn ook 'mijn kindjes' hoor!!
  Ze hebben ook zo'n hoog knuffelgehalte, gelukkig, hihi.
  Super, dat je die vrijkaart had gewonnen, scheelt toch weer. En gezellig, dat je zulke dingen met Ina doet. Is ook zo'n lieverd.
  Oke oke nu je kaartje. Het is weer een topper, heel leuk afdrukje en mooie van kleur.
  Ik ga je weer groeten. Liefs van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super Jolanda dat je uiteindelijk toch een vrijkaartje bleek gewonnen te hebben, wat gezellig dat je gisteren naar de beurs ben geweest, helemaal super voor je. Je kaartje is weer helemaal super zoals gewoonlijk, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat en grappig en mooi kerst kaartje.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou wat klinkt dit gezellig, even lekker met een vriendin struinen op de hobbybeurs en dan nog gratis kaartjes gewonnen ook, hoe leuk kan leuk zijn. Welverdiend! En je kaartjes is weer leuk Jolanda, mooie kerstkleurtjes, lekker vrolijk!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. proficiat dat je een kaartje gewonnen had, leuk dat je naar de beurs kon en er niets voor hoefde te betalen, kon je weer meer uitgeven.
  Je kaartje is leuk en goed op elkaar afgestemd.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart, Jolanda en goed dat je samen met een vriendin van de beurs kon genieten. Ik heb 14 dagen met de griep in bed gestoken en heb daarom je vorige blogpost gemist. Ik wens je alsnog veel sterkte want een huisvriend afgeven doet ontzettend veel pijn. En het gemis blijft lang hangen.

  Nog lieve groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je een vrijkaartje had gewonnen, leuk want dan spaar je wat uit en mag je er weer iets anders voor kopen (vrouwenlogica hihi).
  Je kaart is weer prachtig!
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beeldige kerst kaart heb je gemaakt.
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je toch nog een vrijkaartje hebt gewonnen,goed dat je nog even keek.Je kaart is leuk,kijk 'm nu staan wachten op een zoentje onder de mistletoe....leuke kleuren en humor,dus voor mij geslaagd,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schatje van een kerstkaart Jolanda, je hebt mooie kleuren gebruikt, het lijkt ook wel kerst met al die sneeuw.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een lief afdrukje is dit, ik vind je kaartje prachtig geworden.
  Liefs ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig kerstkaartje en een lief afdrukje.

  Liefs, AStrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gorgeous card my dear:)
  Lovely image and beautiful details and colors:)
  Hugs,
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda