Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 22 juli 2013

Ja hoor daar is eindelijk de zomer

De zomer waar we met zijn allen zolang op hebben moeten wachten. En ja ik hoor de meeste al zeggen pppffffff veel te veel van het goeie en ja overal waar TE voor staat is te veel dusssss....... ben ik gelukkig een weekje vrij en kan ik het rustig aan doen, want dit weer is niet echt goed voor mijn gezondheid. Heb daarom af en aan in mijn freubelhok lekker een kaartje gemaakt en eerlijk is eerlijk ik ben blij dat hij af is dan kan ik vanavond lekker rustig buiten gaan zitten en genieten van die zwoele avond die nog voor ons ligt. Heb ditmaal een trouwkaart gemaakt voor mijn neef ze gaan  trouwen in augustus morgen nog 4 weken te gaan en dan maar hopen dat het niet zo warm wordt als vandaag.De kaart wil ik met de volgende challenges mee laten doen: Miekelotte challenge #13 alles mag, SCC #50 trouwcreatie en met CASC #176 alles mag. En dit is uiteindelijk mijn kaart geworden.
                 
Een wiebelkaart ik weet niet hoe ze eruit gaan zien op hun trouwdag, maar op de kaart was iets te zien van rood en dus heb ik de kaart verder een beetje neutraal gehouden en met wat glitter bewerkt. Zag dat ik ook weer een volger erbij heb Mery welkom en reuze gezellig dat je mijn blog hebt gevonden. Over mijn blog gesproken mijn candy is nu een verjaardags candy geworden en ongeacht mijn aantal volgers gaat de candy eruit op 22 augustus een dag na mijn verjaardag nu lijkt het mij leuk om dan nog een extra cadeautje weg te geven, want wie jarig is trakeert. Ik vind het heerlijk om kaarten met mijn verjaardag te krijgen dusssss jullie raden het al wil je mij een verjaardagskaart sturen kan je me mailen voor het adres en op 22 augustus ga ik dan een extra cadeautje weggeven. Ik laat een van mijn gezinsleden een kaart uitzoeken die HIJ het mooiste vindt dit lijkt mij wel zo eerlijk. Nou ik hoop dat jullie het hoofd allemaal een beetje koel houden dan komen deze dagen wel door zou ik zeggen. Voor een ieder die nog op vakantie gaat fijne vakantie en tot gauw maar weer. Liefssssssssssss Jolanda

XXX

16 opmerkingen:

  1. Hier worden ze blij van!!! Heel leuk gemaakt...
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda,ik heb net zitten genieten van je trouwkaart,wat leuk gedaan met die cabrio-auto op de achtergrond. Ook vind ik het mooi dat je hem vrij neutraal met een paar rode accenten hebt gehouden,altijd goed en je bent lekker op tijd klaar,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende trouwkaart
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig gemaakt en heel goed opgelet dus, om iets roods erop te doen want meestal werkt dat wel verder dan alleen in de kaart.
    Mooie kaart hoor,
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een supergave kaart zeg.....je zal hem maar krijgen. Zo leuk om zoiets moois speciaal voor het bruidspaar te maken....maakt het stel blij maar óók jezelf!
    Lieve groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart, Jolanda!!
    Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards&Scrap Challengeblog!
    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waar haal je de moed vandaan vrouwtje Jolanda,, haha, om met deze vreselijke hitte een trouwkaart [wiebel] te maken, ik heb het niet meer, dan laat jij ons zo iets prachtigs zien, diepe buiging, ik vind het een schitterende kaart.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart is dat geworden.
    Bedankt voor het meedoen met Miekelotte is Challenging You.
    Lieve groetjes Aya

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige rocker. Heel erg mooi met de bloemen, vlinders en bling.

    Huggsss,Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een wiebelkaartje, heel erg leuk, past helemaal bij een huwelijksbootje! Je hebt er een mooie creatie van gemaakt en de kleine accenten in het rood, heel leuk bedacht!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een schitterende trouwkaart
    leuk hoor dit model wiebelkaart
    en dat kleine rode accentje geeft net dat beetje meer
    ja echt suuuuuper gedaan

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Jolanda, wat een super gave wiebel kaart zeg! Geweldig gedaan met die mooie auto op de achtergrond! Ik raak echt niet uit gekeken, TOP!!!En ik zou graag een mooie verjaardags kaart voor je hebben gemaakt, maar heb nog een paar verplichtingen voor ik vakantie heb en met dit weer is het bijna geen uithouden in mijn hobby kamer! dus ik kan niets beloven.
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dit komt echt door de warmte, hihi.
    even nog vergeten te zeggen dat het super is om met zo,n prachtige trouw kaart mee te doen met de Scr@p-Cards challenge en graag tot een volgende keer! Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. prachtige kaart.
    Als ik je adres mag, krijg je van mij een kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een enige trouwkaart heb je gemaakt, de ontvangers zullen er blij mee zijn denk ik zo. Bedankt dat je meedoet met de challenge van Miekelotte.
    Groetjes, Karin DT-teamlid Miekelotte is Challenging You

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda