Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 18 augustus 2013

Hoe leuk is dit nu

Ja en dat is een vraag voor jullie en voor mij een weet, want ik wil eerst mijn nieuwe volgers Anja en Antoinette welkom heten leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en ik hoop dat ik je genoeg inspiratie kan geven gezellig dat jullie er zijn. En dan nu naar wat zo leuk is wel.........tromgeroffel ik ben gekozen om een maand lang in de SPOTLIGHT te staan bij de CUTIE KAARTEN VITRINE CLUB dit is jl 15 augustus in gegaan en duurt dus tot 15 september. Mijn creaties worden nu dus via een slideshow een maand lang geshowd en ook de creaties die ik nog ga maken en plaatsen. Ook mag ik het hoeft niet een wedstrijd bedenken dat mag zijn met een sketch of een project of een SOL of helemaal niets. Dus nu had ik bedacht om een kerstkaart te maken met een sneeuwpop erop in niet traditionele (kerst)kleuren. Weet je ik vind dit zo gaaaaaf, want ja het is toch een beetje erkenning van je hobby en ze weten nu ook een beetje wie ik ben toch. In ieder geval ik vind het helemaal super dat ze mij hebben gekozen mijn dag kon niet meer stuk toen ik het mailtje las, want ja daar hoefde ik niet over na te denken om daar aan mee te doen toch? Maar genoeg daar over nu, want jaja ik heb weer een kaartje zitten freubelen gisteravond en dit is het geworden.
En ja hoe kan het ook anders een sneeuwpop erop, want weet niet hoe het komt, maar ben gek op sneeuwpoppen ik heb daar iets mee, jammer genoeg niet met dat weer, maar wel met de verscheidenheid aan stempels en digi,s, want de een is nog leuker dan de ander. Wil mijn kaartje graag meelaten doen bij de CCWS naar aanleiding van de sketch  rond en twist sneeuwvlokken en sterren. Alleen ik heb mijn sketch op een 4kante kaart geplakt dus ik hoop dat me kaart door de goedkeuring heen komt. En ja ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar het is weer een rommeltje op mijn tafel/bureau en wat denk je Bandit vind dit heel niet erg hoor die kruipt lekker op wat rommeltjes en ga liggen knorren en hoor je niet meer zoals je ziet.
In ieder geval ga ik proberen wat orde op zaken te stellen hier, want uiteindelijk hebben wij geen rommel, maar overal ideeen liggen toch?? hahaha.Wil jullie graag bedanken voor jullie lieve berichtjes die ik altijd graag maar weer leest. Ik ga me kaartje posten en vergeet niet nog een paar dagen en dan gaat EINDELIJK de CANDY eruit spannend. Groetjes en liefs van mij.

XXX

14 opmerkingen:

 1. Geweldig, gefeliciteerd Jolanda, wat leuk voor je. Zij boffen natuurlijk ook dat jij ja gezegd hebt.
  Je kaart is weer een schatje en de rommel is heel herkenbaar. Soms heb ik tijdens het kaarten maken nog amper plaats over om mijn kaart neer te leggen terwijl ik toch veel ruimte heb. Nadien ruim ik alles weer netjes op om er vervolgens weer een bende van de maken hihi.
  fijne zondag, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat superleuk voor je Jolanda, toevallig ben ik afgelopen week ook lid geworden van de Cutie vitrine Club. Komt mooi uit, kan ik je mooie creaties voorbij zien komen! Je kaart is ook weer een plaatje, heerlijke kleuren heb je gebruikt! Liefs, cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Jolanda,
  Dat is een hele eer! Maar je kaarten zijn ook heel erg mooi hoor, dus... niet gek dit is ook al weer zo mooi. Mooie kleuren ook. Herkenbaar papier.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda, gaaf voor je dat je gevraagd bent voor een maand, dat is nog eens leuk nieuws, maar dat ze je hebben gevraagd is eigenlijk wel normaal, je maakt prachtige creaties.
  Succes meis.
  Nu je kaart , wat is die prachtig, leuk met de sneeuwpop. er is genoeg op deze prachtige kaart te zien.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Jolanda , wat is dat leuk voor je.
  Je kaart vind ik fantastisch
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allereerst gefeliciteerd met je gast designerschap. Aan je kaartjes te zien is dat ook wel terecht. Nu dan het kaartje, wat een enorm leuk kaartje met hele mooie kleuren, dat stempeltje heb ik ook, gaaf is dat hé? Heel mooi gedaan allemaal.
  groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super de super voor je Jolanda, maar je kaartjes zijn dan ook supermooi, ik vind het echt helemaal leuk voor je meis. Geniet er maar van. Deze kaart is ook weer schitterend, een toppertje meis.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda,

  Proficiat met je gast designer. Leuk kaartje heb je bedacht.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou.....ik zou zeggen: heeeeeel erg LEUK Jolanda. Van ♥-e Gefeliciteerd.
  Ook je kerstkaartje is SUPER LEUK met die MOOIE sneeuwpop.
  Nog een fijne ☼-dag en liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Jolanda. Wat leuk voor je GEFELICITEERD. Je kaart is prachtig een hele leuke sneeuwman. En superleuk afgewerkt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kaat is weer heel mooi En de rommel is heel herkenbaar is bij iedereen gelijk.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf joh!! Dat je gevraagd bent,succes joh!
  Nu je kaart , wat is die leuk met de sneeuwpop.En hij is super aangekleed!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. How cute and the colours are so pretty too. Thanks for joining us at CCWS this week. Carol DT x

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda