Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 28 december 2013

Een nieuw jaar een nieuw leven

Nou  ik kan je zeggen die paar daagjes vrij doet een mens toch goed, want zowaar heb ik alweer een kaartje af en ditmaal een geboortekaartje voor mijn dietiste, want ja die is nu met zwangerschaps verlof. Zij is 10 januari van het nieuwe jaar uitgerekend, maar vele onder ons weten ook dat wanneer die kleine zin heb om te komen dan komt die gewoon en geen zin dan blijft hij lekker zitten dus eigenlijk is iedere dag een spannende dag voor haar. Ook kan ik jullie zeggen dat van dieeten nu eigenlijk niet veel komt met al dat lekkere eten en snoep om je heen me laaste werkdag kregen wij nog een lekkere chocoladetaart mee naar huis omdat de bakker er te veel had gemaakt en kreeg ik er ook nog is een van mij collega mee die hem niet wilde en bij thuiskomst stond er ook nog is een lekkere slagroomtaart te wachten ook gekregen nou NEED I SAY MORE dus ik probeer mij iedere dag flink te houden, maar helaas het gaat me niet zo goed af nu en ik denk dat er vele met mij gewoon op 1 januari met die goede voornemens gaat beginnen. En dan nu mijn kaartje die ik graag laat meedoen bij EHISC waar de uitdaging is om parels op je kaart te gebruiken. Het plaatje op mijn kaart vond ik toch wel zo schattig daar kon ik gewoon niet om heen.Bijna zonde om weg te
geven. Het kaartje geef ik netjes af aan haar vervangster die ik dus op 10 januari gaat zien en dan weet ik ook gelijk of ze al is bevallen van haar kleine babyboy. Haar zelf zie ik in april pas terug dus ik hoop dat IK dan een beetje goed nieuws voor heb qua mijn gewicht. Nou ik hoop dat jullie allemaal een heel goed uiteinde hebben en een even zo mooi begin van 2014 en dat we elkaar maar heel vaak mogen zien en spreken hier in blogland en wie weet komen we ooit elkaar in het echt nog is tegen op een beurs of iets in die trent. O, ja voor ik het vergeet wil ik Doris welkom heten leuk dat je volger bent geworden en ik hoop dat je  hier genoeg inspiratie kan op doen. Gezellig dat je er bent. Dank jullie wel weer voor alle berichtjes op mijn vorige blogpost en ik zou zeggen tot ziens in 2014 of misschien toch nog eerder wie zal het zeggen.
Liefsssss Jolanda.

XXX

11 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Wauw, wat een supermooi kaartje. En leuke details.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda, Wat een prachtige babykkaart heb je gemaakt. IK wens je het allerbeste voor 2014.Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow , je kan zien aan je prachtige babykaart dat je lekker ontspannen aan de freubel bent Jolanda, ik vind je kaart schitterend, ook ik hoop weer op een geweldig contact met jou het komende jaar, prettige jaarwisseling alvast.
  lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een beauty van een kaart.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart, Jolanda.

  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach Jolanda, moet kunnen hoor met dit soort dagen, eventjes alles eten wat je normaal niet doen, heerlijk toch, jeetje 3 taarten lekker hoor. En wat een schitterend kaartje heb je voor je dietiste gemaakt, daar gaat ze straks zeker blij mee zijn, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda, de verleiding is deze dagen ook wel erg groot, gewoon lekker freubelen, dan zijn je handen bezig en je gedachten afgeleid,hihi. Het resultaat...nog meer van deze mooie kaarten, ik vind het een schatje,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jolanda,

  Wat en prachtige baby kaart heb je gemaakt.
  Tja de lijn moet maar effe wachten met deze dagen dat komt in het nieuwe jaar wel weer goed.
  Ik wens je het aller beste voor het nieuwe jaar!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lief babykaartje heb je gemaakt.en ik wens je veel succes met het lijnen
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooi en schattig kaartje Jolanda

  Ik wens jullie een hele gezellige jaarwisseling toe.

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda