Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 20 mei 2014

En toen was het over en uit

Nu ik denk dat er een hoop van jullie lekker genieten zo van dit mooie weer voor mij net iets te mooi ja ik bedoel ik ben er ook blij mee hoor dat we van dit weer hebben, maar ben dan toch blij dat het weer avond wordt, want dan kan ik me eigen weer een beetje vertonen buiten. Freubelen met dit soort weer is weer erg warm in mijn kamer zoals zovele bij jullie dus wil je buiten vertoeven, maar als je last heb van een zonneallergie zoals ik heb ik het liefst iets minder zon. Dus ik heb maar weer is een kaartje of eigenlijk geen kaartje zitten freubelen. Deze maand zijn bijna al mijn collega,s waar ik mee werk jarig en dus moet ik aan de bak en dit vind ik dus helemaal niet vervelend. Ik doe van al mijn creaties een foto maken en dan via picassa bewerken en opslaan. Zo ook deze keer alleen kon ik dus niet importeren en ik maar zoeken wat is er toch aan de hand. En ongeduldige ikke kon niet wachten dus overbuurman thuis uit werk en ik erheen om te vragen of hij een keer tijd had om te kijken van hoe of wat en wat denk je dat hij zei ooo ik loop gelijk wel even met je mee nou hoe fijn kan een buurman zijn en hij is een wizzard in dit soort dingen. Nou kan je zeggen hij is een uur bezig geweest en (nog) niet kunnen vinden hoe het kan dat de computer mijn fotocamera uit het bestand heb gegooid en we kunnen gewoon niet vinden waar het aan ligt en hoe we het er weer op kunnen krijgen. Hij gaat nog verder uitzoeken thuis dan, maar voor nu is het dus over en uit, maar , maar.......... hoera voor onze mobieltjes met camera we kunnen toch met de creatie het blog op. En dit maal dus een creatie die ik wil laten meedoen bij SCC # 63 daar willen ze dit keer geen kaartjes zien en dus heb
ik een koffiefilterzakje gemaakt met daarin twee labels met teksten erop gestempels. Nu hoop ik dat dit ook


mag . Mijn collega was er in ieder geval ontzettend blij mee dat ik dit voor haar had gemaakt.


Hier zijn dan ook nog is de twee labels te zien die in het koffiefilterzakje zitten. Nu als er soms iemand is die mij een tip kan geven hoe ik mijn camera weer op mijn computer geinstaleerd krijg mag mij een e-mail sturen. Want de kleuren komen niet zo mooi over als met me camera, maar ik kan jullie in ieder geval toch wat laten zien. Geniet allemaal nog van het mooie weer, want volgens het zeggen gaat het veranderen eind van de week. Ik zeg tot een volgende keer maar weer en dank jullie wel voor alle berichtjes.
12 opmerkingen:

 1. Hi Jolanda, wat vervelend allemaal maar misschien lukt het de overbuurman nog. Ik zal voor je duimen. Je koffiefilterzakcreatie (mooi scrabble-woord) is heel mooi, ik snap dat je collega er blij mee was. Het ziet er super uit, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk zo'n overbuurman is nog eens handig!!!!die van mij geeft problemen, die van jou lost ze op, dat moet je hebben :-).
  Je koffie filterzakjes heb je prachtig gepimpt, erg mooi!!!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit, mijn complimenten.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi mooi mooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOO wat naar (en raar) is dit zeg, lang leve de mobile telefoon anders hadden we deze mooie creatie moeten missen. Wat heb je deze weer prachtig gemaakt Jolanda, erg leuk model met de labels erin, een plaatje weer.
  Ik heb al zitten denken wat er toch aan de hand kan zijn met je pc, je zegt dat hij je camera weigert, probeer je het via een snoertje aan je camera naar de pc naar de usb aansluiting of via een kaartlezer rechtstreeks op je pc?
  Ik weet het ook niet natuurlijk maar als er nog ergens in je lijst je fototoestel vermeldt staat zou je alles kunnen verwijderen, opschonen en dan opnieuw installeren. Maar....aangezien je buurman er echt verstand van heeft zal hij dit ook wel bedacht hebben. Hopelijk is het euvel snel verholpen, succes.
  liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja... Leuk om een filterzakje te pimpen. Zelf heb ik het ook eens gedaan. Ik maak mijn foto's eigenlijk altijd lekker ouderwets met mijn fototoestel. Het kaartje kan ik in de laptop steken, en dan heb ik binnen enkelen seconden de foto's op mijn blog staan. Ik kan het ook met mijn mobieltje maar dat vind ik er lastig. Je hebt wel geluk met zo'n lieve buurman. Vandaag kun je weer lekker naar buiten, de zon zit (hier) verstopt achter een dik wolkenpak.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda,

  Wat een schitterende creatie heb je gemaakt mijn complimenten.

  Mijn camera slaat de foto's op, op een SD kaart. Deze plaats ik in de kaartlezer van mijn PC. In paintshop pro bewerk ik de foto's en plaats ze dan rechtstreeks naar mijn blog.

  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jolanda
  Ik snap er ook niets van hoor, computers en camera,s om maar te zwijgen over die telefoons waar alles op zit, te moeilijk voor mij.
  Je koffiefilterzakje opgepimpt is prachtig, mooie details.
  Succes met alles.
  lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gedaan hoor dat filterzakje. Veel succes met je computer wat een gedoe he. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige creatie.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wowww Jootje

  Wat een prachtige kaart/ filter

  leafs Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schitterende creaties heb je gemaakt. Heel gaaf. Vervelend dat je niet in de kan zitten. Gelukkig heb je een leuke hobyy die je binnen kan doen en heeft de zon de afgelopen week niet zoveel geschenen. Ook je vorige kaart is schitterend.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda