Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 14 juni 2014

PFF dit nooit meer............geloof ik

Waarom kan ik nou nooit is gewoon een leuk kaartje maken, waarom moet ik het mezelf altijd zo moeilijk maken. Jullie weten ik moest/mocht twee kaartjes maken voor mijn collega,s nou de laatste is nu ook klaar voorlopig hoor, want ik moet/mag ook twee kaartjes voor mijn vertrekkende collega,s maken en geloof me dat ga ik doen, maar niet zoals ik het nu heb gedaan. Ik had al een poosje een lege pringles bus staan, want ja die wilde ik eens leuk gaan oppimpen. Nou dit was voor mij niet zo gezegd zo gedaan hoor. Ben dagen zowel dan niet weken bezig geweest en dan tussendoor kaartjes maken. Maar mijn collega komt maandag weer terug van vakantie dusssssssssss hij moest gewoon klaar. En pfffffff het is me gelukt, maar vraag niet hoe.Natuurlijk heb ik de binnenkant lekker gevuld voor haar dat is mijn kadootje aan haar.


En zie hier dit is het dan geworden mijn op gepimpte pringles bus had eigenlijk nog een foto moeten maken van de bus in zijn oude jasje, maar ja ach we weten allemaal hoe zo,n bus eruit ziet.De vlindertjes fladderen om de hele bus heen en ook op de deksel zit een vlinder die alles in de gaten houdt.
Nu maar hopen dat ze het leuk vindt, maar aangezien ze gek is met allerlei dieren zit dat wel goed denk ik.
Wil mijn creatie graag mee laten doen bij WLVC # 27 alles mag zolang het maar vintage is en zo ben ik dus te laat en zo lever ik mijn tweede creatie en ik wil met de challenge van HVC # 27 
waar het thema vlinders is en wat toevallig ook  bij  SCC # 64 is het thema vlinders. O, ja wil jullie natuurlijk ook de inhoud laten zien , want dat is de verassing voor haar zij heb de bijnaan/nickname kattekop haha dus je raad het al kattenkoppendrop zit erin die had ik al een tijdje terug beloofd en maak het nu dus waar en dat zal er best in gaan bij haar.


Wil jullie natuurlijk ook even laten weten dat het met mijn beentjes allemaal de goede kant weer op gaat en ja zoals vandaag is dan ook superweer voor mij. Inmiddels schijnt nu de zon en blijf ik weer lekker binnen, want een zonnen allergie is geen pretje, maar dat weten jullie nu. Iedereen weer hartelijk dank voor alle leuke en lieve berichtjes op mijn vorige post en tot een volgende keer maar weer.18 opmerkingen:

 1. Hallo Jolanda,

  Misschien wel moeilijk maar het resultaat is schitterend heel mooi gemaakt en sterkte met je voeten!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je moeite mag beloond worden Jolanda, wat is ie prachtig geworden. Je hebt het toch maar mooi gedaan! Gewoon leuke projectjes blijven doen hoor hoe vaker je het doet.....deze is in iedergeval top en wat zal de ontvanger er blij mee zijn! Bedankt dat je meedoet bij WLVC!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou je hebt eer van je werk heel mooi.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Jolanda. Ook al duurder het langer....het mag er wezen.
  Echt super!!!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ik nog eens, vergeet ik je te bedanken voor het meedoen bij scr@p-cards challenge blog.
  Erg mooi!!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Jolanda
  Wat een pechvogel ben jij, wat zien je pootjes eruit, de zon wordt meer een vijand dan een vriend van de mensen, ik mag er ook niet meer in vanwege mijn oedeem, maar daar word ik niet mee gestraft hoor, ik kan er toch niet tegen.
  Dan heb je nog eens zitten tobben met je Pringle bus, maar ik vind hem super de super gaaf geworden, dan die lieve kattenkopjes erin, ik vind je creatie beeldschoon.
  lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda, nou ik vind dat je dit heel gaaf hebt gedaan hoor! Je zal zoiets maar krijgen, echt supergaaf! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda, nou ik vind dat je dit heel gaaf hebt gedaan hoor! Je zal zoiets maar krijgen, echt supergaaf! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het mag je dan heel veel tijd hebben gekost Jolanda maar hoe gaaf is het geworden, daar is je collega zekers te weten heel blij mee, super. Maar oh wat zie ik in je vorige bericht, hoe erg voor je, wat zal dat vervelend aanvoelen. Sterkte meis, niet leuk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit onwijs leuk geworden
  Echt super gedaan ook al kost het wat tijd ! en super fijn dat het beter gaat met je beentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,

  Wel niet gemakkelijk maar wauw, wat een prachtig exemplaar.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het gaat dan misschien niet vanzelf maar je hebt wel iets gemaakt waar je heeeeel trots op mag zij. Schitterend is je bus geworden, lief, romantisch en zo heerlijk nostalgisch....een sierraad om een heel mooi plaatsje te geven. Fijn dat ie in het rijtje mag staan bij de challenge van WLVC.
  Liefs van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Soms heb je een idee in je hoofd maar blijkt de uitvoering lastig te zijn, maar je bent er in geslaagd om er een hele mooie bus van te maken, je collega zal er vast en zeker erg blij mee zijn.

  liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je Pringle bus maakt indruk, het is echt heel mooi gedaan!
  Ik wens je veel plezier met de volgende creatie.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gaaf idee en wat heb je deze pringlesbus schitterend opgepimpt. Ik vind hem super gaaf en ga het ook een keer proberen. Ja, ik heb het gelezen het is heel veel werk. Maar dat is juist leuk.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja dan moet je wel ff doorzetten hé? belofte maakt schuld. maar het resultaat is prachtig!!!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Jolanda,
  Wat een prachtige creatie heb je gemaakt zeg, super hoor. En dat na alle moeite ;-)
  Ik ga je vanaf vandaag gezellig volgen, ben benieuwd wat er nog komen gaat!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda