Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 18 oktober 2014

Over en uit

O, jee bijna voorbij mijn vakantie nog even en dan mag ik weer maandag bah. Even stil geweest hier op het blog, maar ja een keer moet je gewoon even genieten en alles om je heen vergeten en ja aan alles komt een eind en ook zo aan mijn vakantie lekker weggeweest en een paar dagen lekker thuis niks doen luieren freubelen wassen poetsen jaaaaaaa dat moest ook nodig gebeuren, want een mens wordt toch wel lui zo in die vakantie, maar wel heeeeeeerlijk toch NIKS doen, maar goed het is over en voorbij dus gaan we ons dagelijkse ding weer doen, maar niet voordat ik jullie weer een creatie laat zien en ditmaal een vintage kaartje hoe kan het ook anders. Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij WLVC   no 34 alweer en het thema voor deze challenge is alles mag ik zou zeggen daar weten wij allemaal wel raad mee toch .............zolang het natuurlijk wel vintage is. En dit is mijn kaartje geworden een kersttafereeltje en zo komt die doos lekker vol voor de kerst en dan heb ook ik net als de rest geen stress op het eind van het jaar.


Ik heb neutrale kleurtjes gebruikt en het valt me wel op dat ik wel heel veel met deze kleuren werkt dat moet ik is goed in de gaten houden, maar voor bij dit plaatje past het weer allemaal bij elkaar. Natuurlijk zitter er wat nieuwe spulletje op mijn creatie die ik buit heb gemaakt tijdens mijn vakantie zoals bijvoorbeeld de varens takjes van DDBD en kan je zeggen dat is toch wel heel leuk en makkelijk om te doen en gebruiken.

Ja een vakantie is geen vakantie zonder een bezoekje aan een hobbywinkel hoor anders wordt het afkicken
Verders is het kaartje weer opgewerkt met bloementjes en strikje met charm en pareltjes en kant. Je ziet met deze challenge kan je dus alle kanten op en...................................natuurlijk is er weer een mooie prijs te winnen en die komt ditmaal van en dit is de prijs die je kunt winnen............................................................

En zeg nou zelf ziet dat er niet geweldig uit die prijs ik zou zeggen doe gezellig mee allemaal en wie weet wordt deze mooie prijs wel van jou. Ik ga nu nog lekker even genieten van mijn weekend en alles weer klaar zetten wat ik maandag nodig heb dat als mijn wekkertje gaat om 05.15 uur dat ik zo mijn tas en jas kan pakken en in mijn auto kan stappen op weg naar mijn werk en weet je aan een kant toch wel weer lekker hoor dat je weer in die routine gaat komen , maar alleen die eerste dag die moet ik weer even doorkomen.
Bij deze heet ik Jaqueline welkom op mijn blog gezellig dat je er bent en dat je me gaat volgen en tegen jullie zeg ik graag tot een volgende creatie maar weer.15 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda, wat een prachtige kerstkaart. Ik zou er eigenlijk ook mee moeten beginnen, met de kerstkaarten. Voordat je er erg in heb is het weer kerst. Deze is in ieder geval prachtig. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is prachtig Jolanda. Jammer he, dat de vakantie altijd zo snel voorbij is. Succes weer maandag op je werk maar eerst lekker genieten van het weekend.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kerstkaart En aan alle goede dingen komt een eind het went wel weer.Prettig weekend.
  Leafs Tietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enige kerstkaart en mooue combinatie van kleur en afbeelding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda,

  Ik vind je nostalgische kerstkaart SUPERRRRR....

  Liefs,
  Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart heb je gemaakt Jolanda. Fijn weekend, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart heb je gemaakt Jolanda. Fijn weekend, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda,

  Ziet er kei leuk uit. Mooi gedaan.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterend kerstkaartje Jolande.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterend kerstkaartje Jolande.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je kaartje weer beeldschoon geworden Jolanda, vintage is helemaal jouw ding.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schitterende kaart.
  Mooi kleuren en natuurlijk een heel leuk plaatje.
  Heel gaaf.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat je zo genoten heb Jolanda.
  Schitterend kaartje heb je gemaakt voor het WLVC Blog.

  Groetjessss Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig vintage kerstkaartje. Er is zoveel op het kaartje te zien dat ik m'n ogen uitkijk. Schitterend gewoon.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda