Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 15 november 2014

Typical Men

Zo mijn eerste werkweek zit er weer op en was best vermoeiend ook al omdat ik nu twee keer in de week naar de fysio moet en na je werk is dat dus dubbel vermoeiend en dan komt er niet veel uit je handen, maar ik heb mij er tegen verzet en een kaartje voor mijn lieve inmiddels ex buurman (toen ik nog in een flat woonde ) gemaakt en ja wat moet je dan zoal maken het blijven mannen en het blijven moeilijke wezens hihihi.
Jaja typisch mannen hoor............................................... een kaart maken voor een man en ja wat voor een. Het is en blijft moeilijk, want ja bloementjes op een kaart voor een man nou nee niet leuk, maar toch zijn er weer mannen die het leuk vinden om van die ruikers te krijgen en in huis te hebben. Maar ja je moet wel een idee hebben om aan een kaart te beginnen en ja zoals ik mijn mannen ken hebben ze allemaal een ding of iets gemeen met auto,s. Kan je zeggen ik rij er alleen maar in en weet het gas, rem pedaal te vinden ik kom van A naar B maar voor de rest moet je niet bij mij wezen hoor. Alles wordt gedaan voor mij tanken, schoonmaken, kleine beurt, grote beurt en als ik iets hoor in de auto wat er niet hoort dan kijkt onze jongste zoon erna en is hij weer ok of soms zegt hij gewoon je bent GEK mens ik hoor niks. En vertrouwen doe ik hem, want hij is onze automonteur aan huis en dat is toch wel heeeel makkelijk kan ik je vertellen. Dus jullie raden het al ik heb dus een kaartje gemaakt met het thema auto hoe kan het ook anders als je iedere dag wel iets over auto,s hoort hier in huis of daar om trent en af en toe sluit ik daar mijn oren voor, want das niks voor mij.


En zie hier die typical men s card of gewoon gezegd een typische mannenkaart. De tandwielen ooit is gekregen en dat kwam dus nu van pas. De bloementjes heb ik gemaakt van de laatste nieuwe mal van Joy 


 rollup roses 1 en ja eerst wilde ik hem niet kopen met het idee van dat lukt mij toch niet, want als ze het laten zien op een beurs hebben zij al een paar keer kunnen oefenen en als jij het thuis gaat doen lukt het meestal niet, maar zie hier ik hoef niet te wanhopen, want ik vind mijn roosjes aardig gelukt en je kunt nu dus de goede kleur roosjes op je creatie verwerken. En ach het is uit eindelijk toch weer goedkoper dan al die roosjes en bloementjes die je dan weer moet kopen. Oke het is even een werkje, maar het is wel heeeeeel leuk om te doen. Wil deze creatie graag mee laten doen aan challenge 68 bij SCC waar het thema een bingo is en ik heb gekozen voor horizontaal lint,knopen, blauw en dioganaal lint, swirl,bloemen. Ja toch dat bloementje, maar niet te veel gewoon rustig gehouden. Ik zie ook dat ik weer een nieuwe volgster erbij hebt welkom Esmeralda en leuk dat je mijn blog hebt gevonden en ik hoop dat je inspiratie kunt opdoen.
En tegen al mijn volgers zeg ik weer tot een volgende creatie maar weer.
9 opmerkingen:

 1. Hee hallo Jolanda,

  Wowwie, wat een prachtige kaartjes heb ik bij je gemist. Fijn dat je weer aan het werk bent, goed teken.

  En dan je kaartjes, schitterend en dan ook nog een cash kaartje, eigenlijk niets voor jou maar WOW wat is hij mooi geworden net als de kaart voor Vera en typical men.

  Lieverd fijn weekend verder en hopelijk tot gauwwwwww kuzzzzzzzzzzzzz fan us

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda
  Wat een gave mannenkaart, stoer gemaakt zeg, er is héél veel op te zien.
  Wist je dat je ook een soort eikeltjes met deze rolroosjes mal kunt maken, er staat een filmpje in Noor Design, ga maar eens kijken.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supergave mannenkaart heb je gemaakt Jolanda. Helemaal top. Die oprolroosjes zijn goed gelukt zeg, knap hoor.

  groetjes en een fijn weekend,
  Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende Mannenkaart. Met echte stoeren manne details. Heel gaaf.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kaart is echt super mooi en hopelijk vind je buurman dat net zo. Heerlijke stoere uitstraling hoor!! ja, en zelf die roosjes staan er leuk op..

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jolanda,
  wat een schitterende mannenkaart
  heel fijn dat je meedoet aan de bingo challenge bij scr@p-cards
  liefs DT martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik vind ze er perfect bij passen hoor! En ja ook mannen houden van bloemen en planten....volgens mij zijn de meeste hoveniers toch echt mannen!? En die hebben dan toch ook iets met bloemen en planten?
  Ik vind het een prachtige combi! qua kleur en detail weer helemaal top!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda,
  vind hem erg mooi geworden en met die bloemen erop.
  Leuk!!! Waarom niet inderdaad. Erg goed gelukt hoor met je nieuwe mal.
  Dankjewel voor het meedoen bij scr@p-cards challenge blog.
  Groetjes Anita DT lid

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda