Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 3 februari 2015

Februari is de maand.........dan het gaat gebeuren

En ja hoor een nieuwe maand en een nieuwe challenge bij WLVC en ik kan je zeggen we hebben weer een hele leuke voor jullie ditmaal is het de keuze van Anneke. ditmaal kunnen jullie kiezen uit wel zes verschillende thema,s het thema dat ik heb gekozen is SEWING of terwijl het thema naaien hierbij dacht ik aan het thema mode die jezelf kan maken en ik dacht leuk dat zien we niet veel dat doe ik wel ff nou kan je zeggen wat ik in mijn kop heb zitten heb ik dus niet in mijn k... zitten. Heel wat zitten zweten in mijn hok want natuurlijk wilde het niet zoals ik wilde, maar uiteindelijk kwam gelukkig alles nog goed en was het weer helemaal naar mijn zin ja ik ben niet gauw tevreden hoor en misschien moet ik dat gewoon is laten, want daardoor maak ik het mezelf dus gewoon moeilijk.


Nou dit is hem dan en zal ik je zeggen toen ik klaar was en voor een ander kaart wat ging opzoeken kwam ik dus een aantal scrapvellen tegen met dit thema erop  ooo kon me eigen wel voor mijn kop slaan. Dit is toch erg dat je niet eens weet wat je allemaal heb liggen en ja ik hoor jullie al lachen en ik zal ook echt de enigste niet zijn en ook dat het nog wel eens een keer zal gebeuren dat je iets nodig heb en denk had ik dat 


nou maar dan kon ik dat er leuk bij doen en later zie je het dan toch liggen in een lade of potje. jullie willen natuurlijk ook weten welke de andere thema,s zijn van de challenge nou dit zijn ze dan.


Kies een thema van de foto collage en maak een kaart/creatie.
Zoals jullie kunnen zien heb ik gekozen voor de foto rechts onder en ik heb niets te veel gezegd toch ik had ze best allemaal willen doen, maar helaas dat komt gewoon een andere keer. Als jullie willen weten hoe of wat mijn collega,s hebben gekozen zou zeggen neem een kijkje op ons blog en doe gewoon gezellig weer mee. De sponsor voor deze challenge dit keer is


Maar nou weten jullie natuurlijk nog niet wat er staat te gebeuren in de maand februari..............................wel ik ga al mijn mede DT-ers ontmoeten op een DT dag en wel onze aller eerste DT dag en ik heb er toch zoveel zin. Een heb ik er al een keer ontmoet en dat is hoe kan het ook anders Plony, maar dat was een moment opname en nu mag ik dus een hele dag met haar optrekken nou dat zal wat worden whahaha en Liesbeth mocht ik een keer ontmoeten op een beurs we hebben lekker even kunnen praten helaas kan zij deze dag niet aanwezig zijn, maar de verhalen zal ze zeker te horen krijgen.
Ik wil jullie allemaal weer bedanken voor de leuke berichtjes op mijn vorige blogpost en ik zeg weer tot een volgende creatie maar weer.13 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar hoor Jolanda, het opeens tegenkomen van dingen die je niet meer wist dat je ze had en ze eigenlijk daarvoor al erg goed had kunnen gebruiken.
  Je kaart is prachtig geworden.
  En ja......eindelijk gaat het gebeuren he, ik heb ook heel veel zin in de DT-dag, nog net iets minder dan 2 weken :D :D :D :D

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda
  Ook jij hebt een prachtige creatie gemaakt, ik smelt hiervan, mag je best weten, want mijn beroep is coupeuse, ik vind het prachtig geworden.
  En het is leuk hoor een dt dag,meisje geniet ervan met volle teugen.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt er weer iets heel mooi's van gemaakt
  gr
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepie de poepie! Nog een paar daagjes!!!
  Ik heb er super zin in!
  Hahahaha wat moet ik weer enorm lachen om jou verhaaltje!
  t'is maar goed dat je toch je je verstand nog steeds boven in hebt zitten hoor! ;-)
  Wat een beauty is je kaart geworden Jolanda, hoe je dit thema vertegenwoordigd is grandioos!
  Fijne avond!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een plaaaaatje....zoveel op te zien, het is net een verhaaltje wat je leest zo'n kaart...geweldig gedaan.
  O die DT-dag....dat gaat wat worden hoor......berg je maar hahahaha.....we gaan er een knalfeest van maken met z'n allen.....als we daar tenminste de kans voor krijgen want oei....wat moet er veel worden gemaakt op die dag hihihi......Ik weet nu al dat ik het thuis wel afmaak hahahaha.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaart, Jolanda. Met vele mooi details erop. Veel plezier op de team dag.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een schitterende kaart gemaakt. Ik vind het thema ook zo leuk!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie creatie zoveel moois op te zien .
  En idd leuke thema .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Jolanda, wat een prachtige vrouwelijke vintage creatie laat je hier zien. Ik zit te smullen van al het moois dat je er op verwerkt hebt. Heel herkenbaar hoor, naderhand van alles vinden..maar ja, ik denk dan altijd "dat is een luxe probleem"..LOL.
  Alvast heel veel plezier op jullie teamdag, het zal me wel een feestje worden...geniet er van ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. het is een prachtig kaartje Jolanda met mooie vintage look.
  en zoveel is er op te zien.
  liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Jolanda,
  wat een pracht creatie zeg !!
  en wat staat er zoveel mooi's op te bewonderen
  toppie gedaan hoor!!
  fijn weekend liefs van martine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sapperdeflap Jolanda,

  Wat een schitterende kaart heb je gemaakt, nu snap ik waarom je me stans van de naaimachine even wilde gebruiken........hahahahaha

  Machtig mooi leave, leafs fan us

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda