Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 6 april 2015

Waar is dat feestje...............

Wat een leuke reacties hebben wij toch gehad op ons twee jarig bestaan. En wat een voorpret hebben wij als DT-ers gehad, want ja wij wilde natuurlijk iets leuks voor jullie verzinnen.....................en dat viel nog niet mee, maar uit eindelijk zouden wij allemaal een creatie maken in de stijl van een ander en ja ik had dus gezegd met mijn grote mond ooooo nou Plony ik ga jou stijl wel eventjes doen. Nou zo gezegd, maar niet zo gedaan hoor heb heel haar blog doorgespit en bekeken ja ze houdt van roze en kant en strikjes, maar ja daar hou ik dus ook van dussssssss heb ik een beetje gekeken naar het begin stadium van Plony toen had ze nog niet heel veel op haar kaartjes zitten, maar o, jee wat kennen jullie mij goed zeg, want uit de 19 deelnemers hadden er 9 mijn creatie goed geraden en toch was het niet makkelijk voor jullie, want uit eindelijk zijn er maar twee winnaars wie dit zijn ................................................................kijk eventjes daarvoor op WLVC. En ja nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig wat ik dan wel heb gemaakt voor dit leuke feestje en wat een beetje moet lijken qau stijl op die van Plony en jullie mogen zeggen of het een beetje lijkt.


En dit is hem dan geworden en ja er waren er toch 3 die dachten dit is een a la Plony creatie dussssssssss ik ben best wel een beetje trots dat er toch volgers dachten dat die van plony was.  En ja wij mochten ook geen watermerk erop zetten, maar heb stiekum wat tule achter mijn kaart gedaan, want ja dat zie je bij haar op de foto ook of iets van kant. In ieder geval vonden wij dit heel leuk om te doen voor jullie.


Het kant wat erop zit gebruikt ze heel vaak en natuurlijk bloementje en strikjes en soms wat veertjes. Wij hopen in ieder geval dat jullie het leuk vonden wij in ieder geval wel voor jullie. Mijn mede DT-collega,s hebben ook allemaal iets gemaakt in een stijl die je niet van hun gewend bent ga daarvoor even naar ons blog en klik op de dt namen dan kom je op hun side. Voor nu een fijne voortzetting van de tweede paasdag en ik zeg tot een volgende creatie maar weer.
6 opmerkingen:

 1. Je kaart is prachtig geworden, echt wel een Plony-kaart-look-a-like hoor hihi. Was zo leuk om te doen hihi.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Je kaartje is prachtig.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, we hebben het iedereen wel moeilijk gemaakt hè Jolanda. Toch vind ik jou kaartje een echte Plony-kaart hoor!
  Prachtig kant heb je gebruikt en heerlijk roze....
  Fijne dag toegewenst!

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoeveel Plony wil je hebben op je kaart...bloemetjes, kan, pareltjes, vlinders...wat een grap was het toch...vooral voor mij, dat jullie probeerden een plony-kaart te maken. Natuurlijk vind ik hem helemaal geweldig geworden...jouw imitatie.....ik kan hem zó ergens insturen met mijn naam erbij whahahaha. Toppie gedaan meis.
  Fijne 2e paasdag, xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart en heel moeilijke opdracht hoor !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haai Lief Dinnetje

  Waar is dat feestje............., wel hier op je blog dit kaartje is een feestje om naar te kijken. Echt plony kaartje, welnee een echte Jolanda!!

  En dan gelijk effe je K3 kaartje, in het echie ie hij veel en veel mooier.Lieverd was weer gezellig en verdikkeme we hebben zowaar samen gefreubeld........

  Dikke kuzzzzzzzzzzz en tot laters ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda