Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 3 mei 2015

Anders dan anders

En ja hoor april ligt alweer een paar dagen achter ons en vandaag start er ook alweer een nieuwe challenge bij WLVC. Ditmaal ben ik dus echt helemaal uit mijn comfort zone gegaan, want de nieuwe challenge luidt.... alles mag behalve een kaart en ja natuurlijk in vintage stijl, want we zijn nu eenmaal een vintageblog.  Ik moet je eerlijk bekennen kaartjes maken nou dat doe ik met veel plezier en als je dan ineens heeeeel iets anders moet maken dan een kaartje. Ik heb heel wat zitten brainstormen over wat zal ik is gaan doen en natuurlijk moet ik het mijzelf niet te moeilijk maken en daarom ben ik dus klein begonnen, maaaaar zo leuk om te doen dat ik eigenlijk wel kan zeggen dat er een verslaving bij is gekomen hihihihihi. Dit is het eind resultaat geworden.


En eigenlijk ben ik er best een klein beetje verliefd op geworden en natuurlijk weer in mijn favoriete kleuren en mijn favoriete vlindertjes.


Normaal laat ik dit in mijn hobbyhok staan, maar nu heb ik het een mooi plekje gegeven het kleinste kamertje en ja hoor het viel op, want na ieder gebruik van het kleine kamertje werd er gezegd zoooo andere inrichting en ja al het oude eruit en dat bestond uit strand spulletjes en nu krijg/maak ik  er een heerlijk shabby chic klein kamertje van. Dus jullie zien zo maak je kaartjes en zo worden er door een nieuwe challenge ideeen geboren voor een nieuwe look op het kleinste kamertje en wie weet is dit het begin van nog veeeeeeel meer veranderingen. 
Aan deze challenge zit er natuurlijk weer een mooie prijs aan verbonden en die wordt ditmaal gesponsord door:


Ik zou zeggen kom gezellig langs bij WLVC om te zien wat mijn mede DT-ers zoal voor jullie gemaakt hebben en doe mee wie weet wat voor moois jullie ons laten zien.  We kijken uit naar jullie creaties meedoen kan tot en met 17 mei 18.00 uur Met deze creatie wil ik graag meedoen bij:
Anmacreatief # 44 alles behalve een kaart
Noor!Design UK # 6  F van Flowers    
Verder wil ik jullie weer bedanken voor jullie trouwe bezoekjes en berichtjes op mijn vorige post en wens ik jullie een hele fijne zondag verder toe en zeg ik tot een volgende creatie maar weer.







12 opmerkingen:

  1. Prachtig zijn ze Janneke, inderdaad heel iets anders dan een kaart. Zal zeker gezellig staan op het kleinste kamertje.

    Groetjes Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jolanda wow zeg ... wat een heerlijke creatie ... dat heb jij heel fijn bedacht en het zal zeker heel gezellig worden in jullie kleinste kamertje ... een oase van rust hahaha!
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwie!!! Ik ben er gewoon stil van... Zó mooi.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog even, dan komen ze niet meer uit het kleinste kamertje vandaan...lol.. Je klos(jes) zien er zeer romantisch uit Jolanda!
    En van mij mag je meer uit je comfort zone komen, hihi.
    Veel plezier van je moois en maak je kamertje maar lekker Shabby!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tof Jolanda, maar dat wist je al wel he...
    Hoe zo iets 'kleins' zo'n klein kamertje kan opvrolijken ;-)
    En leuk om daar dan leuke reacties over te krijgen!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het een prachige creatie, nu maar hopen dat je niet in de rij hoeft te staan bij het kleine kamertje, het is zo mooi , daar moeten de gasten even van genieten.
    Je hebt het weer prachtig gemaakt Jolanda, enne de lampjes branden nog hoor, haha.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi.Je kan wel vaker uit je comfort zone kruipen.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anders dan anders...maar wel heel mooi Jolanda.

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Jolanda,
    Wat een prachtige hebbedingetjes echt heel mooiiiii.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  10. WOW Jolan dit ziet er FANTASTISCH MOOI uit,m dit heb je
    superleuk gedaan TOPPIE meis.....tot morgenavond als het droog is.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Jolanda,

    Wat mooi. Geweldig!!!!!

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige creatie, volgens mij duren bezoekjes aan het kleine kamertje tegenwoordig wat langer :-) Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij anmacreatief. Groetjes helen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda