Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 18 mei 2015

In mei leggen alle vogels een............

Zo de feestdagen en vakanties zijn weer een beetje achter de rug voor een hoop mensen we hebben nog 1 lang weekend te goed en dat is pinksteren. En mei loopt ook alweer op zijn eind met erg wisselend weer dat we hebben gehad en misschien nog ga krijgen. Mei is ook de maand van nieuw leven en dat bracht ons op een leuk idee voor een nieuwe challenge bij WLVC die vandaag van start gaat met het thema dieren en natuurlijk in het vintage, want we zijn nu eenmaal een vintage blog.
Ik zelf heb wel wat met dieren met name katten, maar omdat ik daar nu is niet een creatie mee wilde maken heb ik gekozen voor vogels en ja na verschillende parkietjes gehad te hebben moet ik nu genieten van de buiten vogels, omdat onze kat rustig op de kooi springt om erbij te kunnen komen en ja dat wilde ik een nieuwe parkiet toch maar niet aandoen. Mijn kaart is er dus 1 met een buiten vogel geworden heerlijk zittend op een takje met bloesem en stel me zo voor dat hij/zij daar lekker zit te fluiten en genieten in de lentezon.


Het plaatje dat ik heb gebruikt komt uit de serie van Joy Spring paper en pictures verders gewoon alles weer lekker bewerkt met mallen, strikjes, kant, pareltjes en natuurlijk bloementjes die niet kunnen ontbreken.


Natuurlijk hebben wij weer een mooie prijs  voor jullie wil je weten wat die prijs is kom dan gezellig naar ons blog toe kunnen jullie gelijk zien wat mijn mede DT-collega,s voor mooie creaties hebben gemaakt en doe gelijk mee dit kan weer tot 2 juni 18.00 u en ja en onze sponsor is ditmaal geworden:



Ik hoop jullie graag terug te zien bij onze challenge en ik zeg tot een volgende creatie maar weer.
















11 opmerkingen:

  1. Beeldschoon kaartje heb je er weer van gemaakt ik kijk mijn ogen uit mijn complimente Jo......tot vanavond
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda,
    Prachtig vintage kaartje veel moois op te zien leuke accentjes.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zou het toch heerlijk zijn om als een vogeltje zo vrij te genieten van onze prachtige natuur! Mooi hoe je dat hebt weten te vangen op jou kaart! Met prachtige vintage accenten weer een top geheel!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauwww schitterende kaart en zoveel moois op te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een plaatje van een kaart Jolanda, zó mooi met alle details. Het plaatje, de mooie bloemetjes en de vogeltjesstans, het past allemaal super bij elkaar...helemaal top vind ik hem.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jolanda het is weer een prachtige vintage kaart! Niet alleen een prachtige vogelop je plaatje, maar ook bovenin een mooie stans van vogeltjes! En al je andere prachtige stansen en bloemen en hele mooie kantjes maakt het een prachtig sfeervol kaartje!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jolanda wat een beauty van een kaart ... Zo'n prachtig plaatje en wat een mooie stansjes allemaal ... Schitterend !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie creatie Jolanda,
    prachtige materialen heb je gebruikt

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh geweldig wat heb je dit mooi gemaakt! Zo lief die vogeltjes en je afwerking en decoratie is (zoals altijd) weer top!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda