Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 18 september 2015

De schoone baadsters

                            Goedenmorgen Allemaal

Tja en daar was ik weer met een nieuwe challenge voor jullie bij WLVC en dit keer komt het thema van mij. Al hoewel het september is wilde ik graag een thema van zon, zee en strand in het vintage zien. Gewoon even lekker wegdromen naar de vakantie die voorbij is, want iedereen zal daar toch weer is aan terug denken vooral nu met deze regenachtige dagen en ja niet iedereen is natuurlijk naar zonnige oorden geweest, maar toch leek mij het een leuk thema voor onze challenge en dus neem een kijkje op ons blog voor ideeen en dit is mijn voorbeeld voor jullie geworden.Dit is een oude anzichtkaart die ik ooit is had gekocht op een rommelmarkt en tja wie wat bewaard heeft wat zei mijn vader vroeger altijd en ja nu kwam hij dus van pas. Gelukkig zien we er tegenwoordig gekleurde uit als we gaan zwemmen, maar je ziet nostalgie/vintage komt gewoon weer terug en het blijft toch heel leuk om te zien.


Natuurlijk hebben wij weer een mooie prijs voor jullie en die komt dit maal van 


Nieuwsgierig geworden.................ga dan gerust een kijkje nemen wat deze mooie prijs is en dan kun je gelijk de mooie voorbeelden van mijn DT-collega,s bewonderen. Jullie kunnen meedoen met deze challenge tot 2 oktober 18.00 u. En ook wil ik graag Nicolette welkom heten en dat je hier veel plezier en inspiratie kan opdoen en dan zeg ik voor nu tot een volgende creatie maar weer.11 opmerkingen:

 1. Wow, wat een superleuke kaart Jolanda!
  groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart de schelpjes onderaan en het flesje erbij heel mooie accentjes .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je slaat de spijker op zijn kop Jolanda, want ik verlang heel erg terug naar die zomerse dagen....
  Hier valt de regen met bakken uit de hemel, maar gelukkig waan ik me bij het zien van jou kaartje aan een prachtig strand met zomerse temperaturen!
  Leuk dat je die oude ansichtkaart nu mooi kon gebruiken op je kaartje. Er is zoveel moois te zien, dat ik niet uitgekeken raak...
  Fijn weekend toegewenst,

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is die mooi Jolanda, gaaf met die oude ansichtkaart, je hebt er leuke details op aangebracht, het kleine flesje is ook zo leuk.
  Je hebt er toch geen briefje in gedaan hè.
  Ik ben een beetje nieuwsgierig dat merk je wel.
  Mooi gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!!! Dit kaartje is echt een pareltje. wat heb je dit prachtig gemaakt!!! De details zijn zó mooi.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda