Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 29 november 2015

Hello and Goodbeye

                          Goedenmorgen Allemaal

Wat was het vrijdag toch een beladen dag op mijn werk eentje met zeg maar een dubbel gevoel, want een hele lieve collega van mij stopte met werken en ging samen met haar man terug naar huis en daarmee bedoel ik terug naar waar ze vandaan kwam.........Portugal..........en ja dat is dus voor haar erg dubbel afscheid nemen wilde ze niet dat was te emotioneel voor haar, maar zo weg laten gaan ja dat doen we dus niet. We hebben lekker koffie en thee met haar gedronken met wat lekkers erbij en haar naaste collega,s die met haar werkte waren erbij. Maandagochtend morgen dus is het zover dan stapt ze op het vliegtuig terug naar huis en daar staat dan een hele blije moeder te wachten die eindelijk na zeven jaar weer kerst kan vieren met haar dochter en dit is zo dubbel voor haar tegen de een zeg je goodbeye en tegen de ander zeg je hello. Natuurlijk had ik iets voor haar gemaakt een leuk tasje bewerkt met een DDBD mal erop en heel toevallig in haar lievelingskleuren wat ik dus niet wist.


Ik heb gekozen voor deze lieve Tilda met labtop zodat we lekker verder contact kunnen houden via FB want een Tilda met een zadoekje die je uitzwaait werd mij ook iets te emotioneel. In het tasje zat een leuk kadootje voor haar zelf en met twee heerlijke chocolade letters erbij zal ze me niet zo gauw meer vergeten als ze daar van snoept. 


Het zal morgen best vreemd zijn geen goedemorgen als ze binnen en niet ff kletsen over hoe was jou weekend, maar gelukkig heb ik het druk genoeg zodat ik er niet te lang bij stil hoef te staan, maar met de koffiebreak zullen we haar missen in ons groepje.
Natuurlijk wil ik met deze creatie meedoen bij

 KIC # 73 geen kaart maar creatie
  C2C bye bye challenge/ alles mag

Natuurlijk hebben wij bij WLVC ook nog een mooie challenge voor jullie met het thema beterschap en hoewel iedereen met kerst bezig is zou ik zeggen neem even een break van je kerstcreaties en doe gezellig mee, want de challenge loopt nog tot en met 2 december 18.00 u. En voor nu zeg ik tot een volgende creatie maar weer.9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie creatie heb je gemaakt,
  de kleuren die je hebt gebruikt zijn ook heel mooi.
  jammer dat een er leuke collega weg gaat.
  en snap wel van dat dubbel gevoel.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda,
  Wat een super mooie creatie mooi van kleuren en hegemonie accentjes!
  Is nooit leuke en goeie collage die vertrekt en voorgoed begrijp het dubbel gevoel.
  Maar Portugal is zo mooi misschien kan je daar eens op vakantie gaan wie weet ....
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige giftbag heb je gemaakt Jolanda voor je collegaatje. Verdrietig om afscheid te moeten nemen van iemand waar je zo fijn mee hebt samengewerkt.. Maar zo te lezen gaat zij terug naar haar roots. Ze zal in ieder geval jou niet vergeten en gelukkig kunnen jullie via de mail nog bijkletsen!

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze heeft geboft met jullie als collega's en gaat met mooie herinneringen terug naar Portugal, waar een hele blije Mama wacht!
  Je hebt een heel mooi afscheids kadootje voor haar gemaakt en het bijhouden van contact is tegenwoordig een koud kunstje!!!!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je tasjee is prachtig en heel veel moois te zien, wat mooi gemaakt,!
  Groetjes Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie!!! Wat heb je dit waanzinnig leuk gemaakt zeg.
  Afscheid nemen is nooit leuk. Maar met de social media van tegenwoordig maakt het het wel allemaal iets makkelijker, dan is het niet meer zo definitief.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig hoe je deze tas heb opgepimpt. Je (Ex)collega zal er vast heel blij mee zijn geweest.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a beautiful gift bag! Love the design and gorgeous colours. Thank you for joining us at Marvelous Magnolia, good luck and I hope you will join us in the next challenge.
  Hugs
  Gina xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja het is inderdaad allemaal heel dubbel voor je collega maar zie je haar moeder al staan die krijgt de kerst van haar leven na zeven jaar. Je hebt een prachtig tasje gepimt heel leuke magnolia is dit met heerlijke letters erin ze vergeet je nooit meer haha
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda