Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 31 december 2015

Op de valreep en de aller laatste

                        Goedenavond allemaal

Terwijl het vuurwerk hier al in aller hevigheid is los gebarsten tenminste zo voelt het en mijn lieve viervoeter nog een etage hoger is gaan zitten of beter gezegd weggedoken ben ik bezig met mijn aller laatste kaartje te posten voor jullie............van dit jaar wel te verstaan. Een paar dagen eerder was ik al begonnen eraan met kleuren, maar met het in elkaar zetten kwam helemaal niks uit en dus gewoon een paar daagjes niks aan gedaan en vanmiddag had ik iets en nu wil ik dat hij afkomt en zo gebeurde het.


En dit is hem dan......tja van zo,n winter kunnen wij alleen maar dromen, maar ik ben heerlijk bezig geweest en ondanks het geknal. De kleuren komen net niet helemaal mooi over zo dus eigenlijk iets te laat klaar om het  bij daglicht op de foto te zetten en ja tot morgen wachten had ik geen zin in hihihi.


Zoals je ziet heb ik mij weer heerlijk uitgeleefd met de noortjes ja dat is een echte tik geworden zoveel mogelijk op mijn kaartje, want een een simpel kaartje is voor mij not done. Ik hou het deze keer lekker kort en ga beneden op de bank zitten samen met mijn mannetje en genieten van onze oudjaars avond, want bij iedere knal veer ik alweer op van de schrik kan je nagaan dat er mensen zijn die iedere dag zo leven, maar dan in oorlogs gebieden brrrr moet er niet aan denken en ben blij dat wij het maar een avond hoeven mee te maken. Ik ga jullie een heel mooi en fijne jaarwisseling toewensen en voor 2016 liefd, warmte, geluk en veel creatieviteit toe wensen en dan zeg ik tot volgend jaar maar weer.

O,ja bij WLVC hebben wij nog een challenge lopen met het thema children/kinderen natuurlijk in vintagestyl dus mocht je nou denken ach ik wil tussen al die oliebollen en vuurwerk wel even iets anders dan kan dat nog tot 2 januri 18.00 u.CHALLENGES

http://christmasblogchallenge.blogspot.nl/  snowflakes,glitter,pearls/rhinestones8 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda, wat een lieve en mooi ingekleurde Tilda op je winterse kaart. Het is een plaatje en je hebt mooie stansen gebruikt om je kaart te decoreren. Fijne jaarwisseling (hopenlijk een rustige) en alle goeds voor 2016.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi afdrukje is het zo geworden, prachtig kaartje ook!

  Groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverdje......echt een prachtig kaartje. Mooi gedaan met al je Noortjes.....supercute!Leuk ook dat je meedoet bij Paradise of Stamps....mag ik je gewoon eens bedanken voor deelname hahahahaha.....Fijne dag meis, xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt,
  mooie kleuren gebruikt.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart, Jolanda en idd vol met mooie details en Tilda ziet er ook super uit. Voor jou en je familie ook de beste wensen voor 2016
  Groetjes, anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh i so love that stamp by magnolia, and you've shrined it in such a splendid card! beautiful layout, full of softness and elegance
  thank you so much for playing along with us at Paradise of Stamps!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is such a beautiful card - thank you for joining in our Bingo Challenge at Winter Wonderland.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige kaart Jolanda en dank je wel voor het mee doen aan onze challenge op het Time for Magnolia challengeblog.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda