Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 3 juli 2016

To the beach

                         
                           Goedenmorgen allemaal

Vandaag weer een creatie voor de nieuwe challenge die van start is gegaan bij WLVC en dit keer met een thema waar we eigenlijk allemaal naar toe willen........zou het niet zijn dat het weer ons tegen zit.
Het thema is To the beach/zon,zee,strand en dit thema duurt de hele maand dus tot aan 2 augustus 18.00 u. Nou als we dan niet naar het strand kunnen dan willen wij graag jullie creaties zien op ons blog en dan komt vanzelf dat heerlijke zomer gevoel ondanks het slechte weer wat we nu hebben.


En dit is mijn creatie voor jullie geworden ik was op zoek naar mijn schelpjes, maar helaas die kon ik niet vinden en dit mes schelp wat ik bij de golfjes heb zitten stonden al een jaar in mijn potje van een strand wandeling die ik toen had gedaan samen met mijn man en op zoeken gingen naar schelpen, maar goed dan gebruiken we voor de rest maar malletjes erop en die andere schelpen.........tuurlijk vond ik die toen mijn creatie af was gewoon over het hoofd gezien hahaha.


Het visnetje onlangs gekregen op de DT-dag van Marjan en dat heb ik dus gelijk mooi erin verwerkt.
Nou ik hoop dat jullie zin hebben gekregen en neem gerust een kijkje op ons blog voor nog meer voorbeelden die wij hebben gemaakt voor jullie en zie gelijk de mooie prijs die dit keer wordt gesponsord door:


Ik hoop dat ik jullie lekker heb gemaakt met deze challenge en ik ben weer heel benieuwd naar jullie creaties en je weet hij duurt een hele maand dus ik zeg  kom op en doe mee en dan zeg ik weer tot een volgende creatie maar weer.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  Hihi ken dat hier ook zo zoeken en zoeken....
  Op den duur heb je zo veel spulletjes alles heeft wel zijn plaatsje maar toch he ...
  Je kaartje is weer een beauty geworden .
  Heel veel moois op te zien .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk zomerse kaart Jolanda. Mooi zoals je de mooie spullen verwerkt hebt op je kaart...helemaal top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoihoi

  Wat een schitterende strand kaart, nu nog het weer mee zien te krijgen. Al valt het vandaag gelukkig mee:) Ook het kaartje hieronder is een beauty.

  leafs fan Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet altijd lachen om je gezellige verhaal bij de kaarten! En je kaart heeft een prachtige nostalgische sfeer Jolanda! Ik geniet weer van wat ik allemaal zie!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda