Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 3 augustus 2016

World Traveler

                               
                           Goedenmorgen allemaal

Ja en het is weer zover een nieuwe challenge bij WLVC en hoewel er veel challengessites aan hun wel verdiende vakantie zijn begonnen gaan wij gewoon rustig door, want thuis blijvers zijn er ook. Vandaag hebben wij weer een leuke uitdaging voor jullie en die is af komstig van mij. Ik en het team willen dit keer graag een..............................mannenkaart/creatie zien en ja ik hoor jullie al zuchten een mannen creatie, maar ach jullie hebben een hele maand de tijd om mee te doen dus neem een kijkje op ons blog en zie de mooie voorbeelden die er gemaakt zijn en dan krijgen jullie vanzelf inspiratie genoeg en misschien is het voor de een een eitje en moet een ander er iets langer over doen. Dit is mijn voorbeeld voor jullie en als je nou denkt die heeft makkelijk praten...FORGET IT...


ook ik heb weer even moeten brain stormen, want ik schud die mannenkaarten ook niet uit mijn mouw hoor.  Zoals je ziet heb ik een ongewone kleur (voor mij dan) erbij gebruikt nl zwart. Ik wilde dit gewoon is proberen met kraft en zo slecht idee was het niet, want ik vind het best een mooie combinatie geworden.


En zoals jullie zien toch ook nog een klein bloementoefje erop verwerkt. Aan gezien het zomer is en veel op vakantie zijn heb ik het thema daar ook een beetje op afgestemd gewoon een wereld reiziger vele dromen ervan om ooit zo,n reis te kunnen maken. Deze challenge duurt tot 2 september 18.00 u ook weer een hele maand en natuurlijk weer een fantastische sponsor die voor de prijs zorgt.


Nou wie kent Sieta niet..........juist dat bedoel ik dus ..........iedereen dus. Ik zou zeggen kom op jullie kunnen het en laat al dat moois maar weer zien aan ons. Bij deze wilde ik ook nog Flo en Janique van harte welkom heten hier op mijn blog en tegen de rest zeg ik weer tot een volgende creatie maar weer.



Challenges:




8 opmerkingen:

  1. hoi Jolanda,
    Prachtige mannenkaart heel mooi met het zwart erin verwerkt een leuk idee .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel stoer Jolanda met dat zwart erin verwerkt, komt mooi uit in combinatie met het kraft. De wereldbol vind ik gaaf en leuk bij het plaatje passen. Toppie hoor..
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow geweldig mooi!!!!! Zeer origineel ook. Ja met het vliegtuigje de wereld rond.
    Dankjewel voor je deelname bij CraftAddiction challenge blog.
    Gr Anita DT

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee Jootje,

    Wat een prachtige kaart.
    Je bent goed bezig geweest want
    ik weet dat mannenkaarten niet echt
    je ding is. En dan ook nog in craft
    en zwart. I love it ♡♡

    Leafs Ina xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jolanda
    Heel gaaf is je mannenkaart, mooie kleuren en stoer met de zwarte details en dat plaatje is erg mooi.
    Gezellig dat je meedoet bij het CraftAddiction challengeblog.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie mannen kaart heb je gemaakt,
    leuke details heb je gebruikt.

    Groetjes Esmeralda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een stoer mannenkaartje Jolanda ... Wat is dit kaartje prachtig van kleur en wat een geweldig mooie malletjes heb je gebruikt ! Een toppie kaartje ...
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge van CraftAddiction !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda