Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 3 december 2016

De aller, aller laatste

                        Goedenmorgen allemaal

Misschien heb je het al gehoord/gelezen, maar met pijn in mijn hart wordt dit mijn aller laatste DT-kaart/voorbeeld voor het WLVC blog. Het vintageblog gaat namelijk stoppen............ja jullie lezen het goed voor de details en het hoe en waarom wil ik jullie toch even door wijzen naar het vintageblog. natuurlijk hebben wij ook nog een mooie uitdaging voor jullie, want wij willen met een grote klapper het blogland verlaten en daar hebben wij jullie natuurlijk voor nodig. Het thema dit keer is ALLES MAG en je mag met een onbepaald aantal creaties meedoen, maar let op het moet nog steeds in VINTAGESTIJL zijn. Ook al nemen we afscheid van jullie we laten jullie niet zomaar gaan hoor. En dit is mijn kaartje voor jullie geworden mijn aller aller laatste als DT-lid is een winterse kerstgroet.


En ach voor de rest moeten jullie even het blog in de gaten houden, want deze challenge duurt de hele maand tot 27 december 18.00 u en er zitten verassingen in deze maand wat dit is ........tja dat kan ik niet zeggen anders zou het geen verassing zijn toch.


Natuurlijk hebben wij voor onze laatste challenge ook weer een sponsor bereid gevonden voor een mooie prijs en de sponsor dit keer is ......................................

 https://webwinkel.scrap-co.nl/

Natuurlijk wil via deze weg dank je wel zeggen tegen PLONY zij is degene die mij vroeg om in haar team te komen wat mij heel erg verbaasde ik in een vintage team zo goed vond ik mezelf niet, maar zij geloofde in mij en zag mij groeien en door haar ben ik uit gegroeid in het maken van vintage creaties en meer. Ze is mijn grote voorbeeld en inmiddels ook een goede vriendin geworden waar ik veel mee kan lachen en ook zo af en toe mijn hart kan luchten. De gezellige freubeldagen/klets/ lach dagen bij haar thuis en die vast en zeker weer een keer gaat komen. Plony vanaf hier zeg ik tegen jou I LOVE YOU en dank je wel.


En ook tegen de lieve meiden Odette, Liesbeth, Miranda, Jacquiline, Henriette, Chantal, Anneke en Marjan zeg ik dank je wel voor een heel leuk en gezellig team en wie weet komen wij elkaar weer eens tegen op zo,n gezellige beurs.


Ook ga ik jullie alle volgers en trouwe fans van het WLVC-blog bedanken voor het meedoen aan onze challenges moeilijke en makkelijke jullie bleven komen. Dussssssssss kom gezellig nog een keer langs voor onze laatste challenge en doe gezellig mee het kan de hele maand december en ben benieuwd naar wat voor moois jullie voor ons nog in petto hebben en dan zeg ik graag tot een volgende creatie, want van mij zijn jullie niet zomaar af hoor whahahahaha.


Challenges:

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie en lieve blogpost!
  En het is zo jammer dat WLVC ophoud en ik zal het ook gaan missen!
  Je allerlaatste voorbeeld kaart is schitterend geworden!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende vintagekaart! Ik vind het ook heel jammer dat dit blog gaat stoppen, maar jou blijf ik gewoon volgen hoor.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jolanda je hebt een prachtig blogbericht gemaakt en Plony en je DT maatjes verdiend in het zonnetje gezet! Jij ook bedankt voor al die prachtige voorbeeld kaarten op het blog van WLVC hoor Jolanda! Natuurlijk doe ik deze maand ook weer mee en reken maar dat ik het challenge blog ga missen!!! Gelukkig ga ik de meesten nog gewoon zien via bloggen...tenminste als niet iedereen vertrekt naar facebook???
  Nu je kaartje hihi die in hele mooie tinten is gemaakt met alle sneeuwsterren en altijd gaaf het ribbel karton!! Dankjewel Jolanda voor je prachtige inzending naar Scr@p-Cards Challenge
  Liefs van Gerie en DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A beautiful Christmas creation! Love the vintage colour scheme. Thanks for joining us at Creative Inspirations this fortnight! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai lief dinnetje,

  Wat een prachtige kaart heb je gemaakt
  als afscheidkaart voor Wlvc. Ik vind het erguh jammer dat het wlvc blog stopt. Wie moeten me nu helpen met vintage kaarten😉

  Effe serieus: ik vind het oprecht jammer dat het wlvc stopt. Ik ben het helemaal eens met Gerie dat je een prachtig blog bericht hebt geschreven!
  Je hebt Plony en je mede DT leden niet vergeten in dit bericht. Dat vind ik top van je. Gelukkig kan ik je blijven volgen via je blog en in het echie.

  Tot later lieverd😙

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jolanda ,
  Super mooie kaart Jolanda ! Ja heel erg jammer dat het stopt wat een lief mooie blog bericht van je .....
  Ik ga jullie vintage kaarten allemaal missen heel veel liefs Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is gorgeous! Thank you so much for sharing this with us at Creative Inspirations. Good luck,
  Rene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Jolanda wat een ontroerende blogpost heb je geschreven
  het is heel jammer dat het WLVC challenge blog verdwijnd maar we kunnen nog van elkaars mooie creaties genieten op elkaars blog !
  En je voorbeelKerstkaartje is prachtig ! met zoveel mooi's erop te bewonderen
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge op het scrap-cards blog liefs DT Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig Jolanda, een waardige afscheidskaart voor de laatste challenge op WLVC! Zoals al gezegd jammer dat het stopt, zo'n mooi Challengeblog... Blijf jullie volgen hoor! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi dat deze prachtige kaart meedoet bij K&K.
  Hij is echt heel erg mooi.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. What a gorgeous card you have created. Thanks for sharing with us at ABC Challenges.

  Nikki

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk kerstsfeertje op je kaart!Gezellig dat je meedoet bij Anmacreatief.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda