Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 10 januari 2017

Tissue box

                           Goedenavond allemaal

Vanavond heb ik voor jullie weer is iets anders gemaakt ik had het al een tijdje hier in mijn hobby hok liggen, maar moest nog af gemaakt worden en ja daar ben ik geen held in. Ik schuif het opzij en begin dan aan iets anders, maar nu had ik dan zoiets van ja...nu moet het echt is een keertje van komen en aangezien in januari er  vele ziek zijn including myself  wordt er wat af gesnottert en dus heb ik een tissue box (af)gemaakt en hier heb ik geen spijt, want deze tissue box staat mooi te zijn in mijn woonkamer bij andere projecten.


Dit is dus een project waar ik drie jaar geleden aan ben begonnen op de magnoliaclubdag en nu dus mijn voorbeeld creatie voor Inky Chicks challenge die vanavond van start gaat en het thema is  hoe kan het anders dan ANYTHING GOES/ALLES MAG en daar kwam dit dus goed van pas. Het was een werk, maar hier ben ik dus best trots op vooral omdat ik altijd van de kaartjes ben en niet zo van de boxen.


Dit is de bovenkant of wel de deksel van de tissue box en ja dit is dus verders gewoon een kwestie van op pimpen. In dit jaar getijde komt zo,n tissue box natuurlijk goed van pas.



de ene zijkant heb ik een banner gebruikt met de tekst stempel...komt wel goed schatje.


En op de volgende zijkant heb ik weer een magnoliaatje gebruikt en gelukkig had ik die al eerder gekleurd met de copics en dus was ook dit alleen een kwestie van pimpen maar.


En dit is de laatste zijkant en ook hier een banner gebruikt en een tekst met...ik kom je even opfleuren. dit zou een mooie tekst zijn als je dit kado zou doen, maar deze hou ik lekker voor mezelf.



En dit is de label die ik erin heb verwerkt en het is niet te hopen dat we dit jaar dit vel nodig zullen hebben.  Dus hebben jullie zin doe gezellig met onze challenge mee en neem vooral een kijkje  op ons blog naar de andere voorbeelden die we voor jullie hebben en natuurlijk hebben wij een mooie prijs voor jullie die dit keer komt van:


het was een lange post dit keer mede door de foto,s maar niet te min hoop ik jullie graag te
 zien bij onze challenges en ik zeg dan ook graag tot een volgende creatie maar weer.


Challenges:















13 opmerkingen:

  1. Super mooie creatie gemaakt deze staat ook nog op mijn lijst van to do, vind ze erg leuk, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie tissuebox is dat geworden Jolanda. Lief gedecoreerd met al die mooi ingekleurde Tildaatjes. Inderdaad een goed plan om er zelf van te genieten en dat de tissues maar in de doos mogen blijven..LOL
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Na 3 jaar werd het hoog tijd Jolanda om af te maken, hihi Vooral omdat bij de Magnolia clubdag de basis al was gelegd! Het ziet er prachtig uit en mooie deco voor in huis!!! Hoop dat je niet teveel zakdoeken hoeft te gebruiken! Dankjewel voor je reactie op mijn schudkaartje...dit is ook pas mijn tweede schudkaart die ik heb gemaakt en heb heel wat you tube filmpjes bekeken!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je een kanjer Jolanda, dat je na zo,n lange tijd je tissueboxtoch af hebt gemaakt.
    Het resultaat is prachtig, lief met de magnolia er bij.
    Mooie details maken het héél bijzonder.
    Veel beterschap hoor, ik ben er 6 weken zoet mee geweest.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beautiful make on this tissue box. I am now following your blog.xx{aNNie}

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige Tissuebox. Mooie kleuren en details. Alles pas perfect bij elkaar
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lovely tissue box, very pretty details. Thanks for joining at All About Magnolia for our challenge :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. What a beautiful tissue box. Love every detail and your sweet Tilda. Thanks for playing along at the Simply Magnolia challenge.
    xoxo Elin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gorgeous and useful...beautifully designed and embellished!! Thank you for sharing with us at Lovely hAnglar or Sweet Magnolia! Good luck and I hope that you will join us again next challenge!
    Take care,
    Beth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. A beautiful tissue box with pretty embellishments and detailing. Thank you for coming over to play with us at Magnolia-licious. Good Luck!
    Hugs Suzi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een bjoetie je zou bijna voor de lol verkouden willen zijn haha....zo mooi om op een bijzet tafeltje neer te zetten....Fijne dag nog.
    Groetjes Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Jolanda wauw wat een superleuke creatie heb je gemaakt en leuk dat je meedoet aan de challenge bij Paradise of Stamps.
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella (DT)
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Thank you so much for joining our All About Magnolia Challenge with this stunning creation ♥
    We really hope to see you back next challenge!
    Good Luck!

    XX Diana (DeeDee)
    www.deedees-cardart.blospot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda