Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 28 maart 2013

Zo en hang de (vuile) was nu maar buiten

Hoi allemaal en welkom aan mijn nieuwe volgers Cindy, Ria en Hetty super leuk dat jullie erbij zijn en we gaan het lekker gezellig hebben met elkaar. Vanmiddag een kaartje voor mijn collega gemaakt die morgen voor het laatst is bij ons en ja zelf wil ze graag blijven, maar ja de beslissing was niet aan ons heel jammer, want ik heb wat gelachen met haar en dus gaan we er morgen ook nog een gezellig werk dag van maken. Aan gezien ze graag een cadeaubon van een lingeriezaak wilde hebben moest daar natuurlijk wel een passende kaart bij en hoe kan het dan ook anders dan dat het deze is geworden was zoeken geblazen, maar uiteindelijk een digi gevonden:)
Ja en als je dan zo,n digi vindt moet je hem natuurlijk op de juiste maat krijgen in ieder geval is het niet mijn sterkste kant met digi,s werken, maar zie hier hoe heerlijk hij in dit behaatje ligt te genieten. Ik zag deze stempel op KGKdagen en ja de prijs is dan toch wel een beetje te, want hoe vaak ga je hem gebruiken dus besloot ik om hem niet te kopen en heb dus echt een paar dagen lopen bokken van stom, stom, stom had ik nou maar toch..........en ja toen dacht ik vandaag dus he misscien vind ik wat op internet en blij, blij, blij en zie misschien weer een nieuwe verslaving geboren hahaha. Ik ga in ieder geval de kaart nog mooi inpakken en wat leuks erin schrijven en ben benieuwd hoe zei hem gaat vinden. Bij deze ga ik jullie allemaal een hele fijne paasdagen toewensen en o,o,o, het wordt voor vele een freubel pasen denk ik zo, want dat weer wil nog niet mee werken. Fijne avond en tot de volgende keer maar weer. Liefsssss van Jolanda.

                                                         XXX

15 opmerkingen:

 1. Hallo Jolanda
  Wat een leuke stempel heb je voor dit prachtige kaartje gebruikt, wel toepasselijk voor je collega, die graag een lingerie bon wil, mooie kleuren heb je gebruikt, ik vind je kaart weer prachtig, jij ook fijne Paasdagen en tot blogs.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een hele leuke kaart voor je collega,
  Lieve groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke stempel heb je gebruikt. Je kaart is ook beeldschoon geworden
  groetjes janie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe toepasselijk is dit, schitterend gewoon. En goed dat internet een groot aanbod aan digi's heeft. Je hebt er een prachtige kaart van gemaakt. Jammer dat je afscheid moet nemen van een fijne collega want die maken het werken zoveel leuker.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart heb je gemaakt met deze geweldige stempel.
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig kaartje met super leuk afdrukje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Afdrukje is super. Heel mooi kaartje.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauwww wat een gaaf kaartje Jolanda
  wat een super leuke digi is dat

  Ik kijk er naar uit om je volgende week weer te zien

  Fijne Paasdagen
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OO wat een schitterende kaart en dat afdrukje, een plaatje! Je hebt het heel mooi ingekleurd en leuke atributen erbij gebruikt, heel toepasselijk om die met een lingeriebon te geven. Jammer dat je collega weggaat, zo gaat dat soms helaas. Wel lief dat je deze mooie kaart speciaal voor haar gemaakt hebt.
  Fijne Paasdagen, liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit ziet er heel gaaf uit Jolanda! Wat een leuke kaart heb je voor je collega gemaakt, echt super! Dit wasje aan de lijn ziet er te gek uit...prachtige kleurtjes!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een geweldige kaart.

  Liefs Riet.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een prachtige kaart zeg en erg leuke digi
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig gemaakt Jolanda,

  Zomaar zonder hulp een digi'op maat ;)
  Was weer erg gezellig gisteren. Zie je donderdag
  en leg de kruik maar vast in bed hahahahahaha

  leafs Ina XX

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een prachtige kaart, heel toepasselijk voor je collega.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda