Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 18 april 2013

En dan zijn we alweer een jaar verder zonder.........

Goh wat gaat een jaar toch snel voorbij vooral als je iemand moet missen. Precies vandaag is het een jaar geleden dat wij mijn vader naar zijn laatste rustplaats brachten en ja dan spookt er weer heel wat door dit koppie. Zo was er jl. zaterdag een kerkdienst voor mijn vader en ja dan moet je weer ff slikken en dan besef je ook dat die wereld gewoon door draait, want inmiddels zijn wij zelf opa en oma geworden van een prachtige kleindochter (alweer 5 maanden oud) en dan besef je dus hoe snel de tijd gewoon gaat. Mijn lievelings tante die verleden jaar na een bezoek aan mijn vader zelf in het ziekenhuis belandde en met spoed een hartoperatie moest ondergaan en na een lange weg van revalidatie weer opknapt.In dat jaar ben ik zelf op mijn werk ( na een kleine break down) op een andere afdeling geplaatst en waar ik het reuze naar mijn zin heb en ja soms treed de vermoeiheid bij mij (jammer genoeg) op en dan komt er dus helemaal niks uit mijn handen zoals ook de afgelopen weken. Een tijd geleden ben ik aan een leuk cadeautje begonnen voor mijn tante en had al een leuke naam bedacht " het tranendoosje'' ik hoor jullie al denken, nou dat is het niet geworden, want er zijn genoeg tranen gevloeid bij ons en het is nu een lekker bonbondoosje geworden jaja heel wat anders dan die tranen.
En dit is nu het doosje met een leuke foto van weleer toen ze nog samen waren , want helaas mijn oom is ook al niet meer. He bah wat een trieste bedoening toch als ik het zo na lees, maar ja het is wel de werkelijkheid. En dan te bedenken dat mijn tante morgen alweer 73 wordt hoera, ben benieuwd wat ze er van vindt. Die bonbonnetjes daar weet ze wel raad mee hoor haha en anders mijn nichten wel. 
In ieder geval morgenmiddag na het werk gaan we dan lekker naar haar toe en ja dan zal er denk ook nog wel een traantje worden weggepinkt en dan hebben we deze zware week (voor mij) dan ook weer achter de rug en dan moeten we weer gewoon verder met wat we doen. En nu over tot de order van de dag welkom aan mijn nieuwe volgers leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en ik hoop dat jullie hier  inspiratie kunnen opdoen.
Tegen de rest zeg ik fijne avond en tot de volgende keer. Liefssssss Jolanda.

XXX

14 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  Wat een prachtig cadeautje. Ik weet zeker dat je tante hier heel blij mee zal zijn. Soms komen er zoveel dingen op je af dat het allemaal even te veel wordt. Zeker met het verlies van naasten. Veel sterkte! Zo is het leven, met een lach en een traan. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jolanda je hebt een prachtig doosje gemaakt voor de bonbons. Dat vind je tante vast wel mooi en lekker.
  Ja het is altijd moeilijk als je echt iemand mist en de datum van overlijden is er dan, dan is het rond die dag niet makkelijk
  Ik wens je nog even sterkte
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat je tante er erg blij mee zal zijn,
  sterkte gewenst.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat moet deze week moeilijk voor je zijn Jolanda, pfff krijg er zelf al een brok van in mijn keel van als ik het lees laat staan wat het met jou doet. Heel veel sterkte meis. Wat heb je dit lief voor je tante gemaakt, ik vind het prachtig, geef haar morgen maar een dikke knuffel.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een triest berichtje op je blog Jolanda, er zijn nu een maal momenten in het leven waar je weer eens even stil bij staat, zeker als de mensen waar het omgaat weggevallen zijn.
  Moeilijk allemaal, maar je hebt voor je tantetje een prachtig bonbon doosje gemaakt, met een prachtige foto met hun saampjes erop, ik hoop dat jullie toch een leuke verjaardag hebben, het is zoals je zegt, het leven gaat toch door.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja meis zo kan er in een jaar veel gebeuren zowel leuke als verdrietige dingen maar snap je gevoel.
  Je hebt in ieder geval een mooi doosje gemaakt waar je tante vast en zeker blij mee zal zijn en misschien n traantje wegpinkt hihihi maar net wat je zegt t leven gaat door en geniet er van dan doe ik t van je mooie creaties.

  Veel liefs van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gebeurtenissen zeg, en geen leuke (behalve dan de geboorte van je kleindochter). Bij dit soort gelegenheden komt het weer boven hoe jammer het is dat onze dierbaren die er niet meer zijn dit niet meer meemaken. Ook vind ik het zelf altijd heel apart dat je de periode waarin iemand gestorven is weer alles heel erg naar boven komt terwijl je ze eigenlijk het hele jaar door mist bij veel dingen. Hopelijk heb je wel hele fijne herinneringen die je kunt koesteren en ook nog van kunt genieten. Ik wens je heel veel sterkte toe, je creatie is in ieder geval prachtig en met liefde gemaakt.Fijn weekend, liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda,een heel lief bonbondoosje heb je gemaakt en heel persoonlijk door er een mooie foto op te plaatsen. Naar voor je dat er op het moment zoveel verdriet boven komt maar het "mooie"is wel,deze mensen worden gemist en dat is ook een compliment...dus herinneren is eigenlijk eren en dat moet nooit verdwijnen,sterkte,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och Jolanda,zo kan het soms gaan en dan in zo'n week drijft alles weer naar boven en zit je barstensvol verdriet...heel herkenbaar... langzaam zal het weer anders worden, neem je tijd en weet je morgen is er weer nieuwe tijd!! Je doosje is prachtig en je lieve tante zal er zeker blij mee zijn. En het is niet erg om even een traan te laten...sterkte en liefs!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee leave,

  De tijd gaat snel en ja met een lach en een traan.
  het eerste jaar is het moelijkst dat weet je.
  langzaam maar zeker weet je de weg te vinden daar hebben we het al eerder overghead. Enne je bonbondoosje is prachtig en mocht je tante en nichtjes geen raad met de inhoud weten dan..............;)

  Leafs fan us

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat prachtig heb je dit gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat moet dit een bewogen tijd voor je zijn Jolanda
  ik wens je heel veel sterkte toe. Wat een prachtig doosje heb je gemaakt voor je tante dat zal ze zeker warderen

  denk aan je
  dikke knuf

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jee wat heb je veel meegemaakt de laatste tijd Jolanda. Ik wil je heel veel sterkte wensen.

  Je creatie is echt prachtig en wat mooi met de foto er op.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hee meis,
  ik snap helemaal wat je mee en doormaakt op het moment. Dan sta je weer even met beide benen op de grond. Ook gaan je gedachten telkens naar de gebeurtenissen van afgelopen jaar. Maar zoals ik het lees, kan je het wel een plekje geven en dat is heel goed.
  Gelukkig kan je je tante verrassen met dit prachtige bonbon doosje en zal ze dit zeker met die foto heel erg waarderen!!
  Ik wens je/jullie veel sterkte en een dikke knuffel van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda