Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 29 december 2013

O help wat doe ik mezelf toch aan

Ja ik hoor jullie al denken, maar uiteindelijk zijn we allemaal er toch eens mee gestart. Het 3-D knippen en borduren van kaarten. Tja en als je dan volger wordt van ons borduurkaartenblog dan moet je toch ook is een keer mee doen met een challenge. Dus zo gezegd zo gedaan nou FORGET IT zaterdagavond in de oude doos op zoek naar een leuk borduurpatroontje waar kraaltjes in verwerkt zijn, want dat was ditmaal de uitdaging een kaartje maken met kraaltjes nou ik heb het geweten hoor het ene patroontje was nog leuker dan het andere en ik zat gewoon een beetje te zwijmelen, maar paar uur verder nog niks bereikt, want Joland wilde natuurlijk rustig beginnen en niet een heel kunstwerk gelijk maken. Ik wilde en moest er weer ff aan wennen.Kan je zeggen toen ik me bed ging opzoeken had ik nog helemaal niks ja overal had ik patroontjes liggen en wat boekjes op me tafel en daar was dus alles mee gezegd.Tot vanmorgen toen ik me bed uitstapte en die bende op mijn tafel zag liggen. Na mijn ontbijtje ben ik gelijk begonnen gewoon iets gepakt en kaartje maken en aan gezien ik dit niet meer gewend was vlogen die kraaltjes over me tafel, op de grond net van die muisjes hoorde ik lopen iedere x als er een paar kraaltjes vielen, maar ooit met een workshop toch goed geluisterd, want ff mijn vingertopje nat maken en je kunt als je ze terug kunt vinden de kraaltjes makkelijk oprapen.Mijn laatste kerstkaart van dit jaar gemaakt en dit is het dan geworden.
De kaart die ik mee laat doen bij ons borduurkaartenblog  gebruik kralen en bij Cutie Kaarten Vitrine Club aan de maandsketch van december. Ondanks het mooie zachte weer  van vandaag toch nog een kerstkaart. Heb ik in ieder geval al een beginnetje voor het volgend jaar. Je kan maar niet vroeg genoeg zijn. En ondanks mijn zere vingers waar ik af en toe in prikte vond ik het toch leuk om dit kaartje te maken. ben reuze benieuwd wat jullie er weer van vinden. Mij staan nog twee lange werkdagen te wachten en dan ook weer twee dagen vrij dus als ik de klok wil horen slaan een dinsdagnacht en vuurwerk van achter mijn raam wil zien  dan wordt het voor mij freubelen, want anders haal ik geen twaalf uur hihi. Hoop jullie gauw weer te spreken en ik zou zeggen op naar 2014. Lieve groetjessss van mij.

XXX

15 opmerkingen:

 1. Wauw Jolanda, wat super de super dat je meedoet bij Ons borduurkaartenblog, je kaart is schitterend, je zweetdruppeltjes hebben je toch beloond wat een mooie kaart heb je ervan gemaakt, dank je wel voor het meedoen.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaart echt helemaal geweldig Jolanda! Super gedaan. Leuk dat je meedoet met de challenge van ons borduurkaartenblog. Ik moet morgen ook werken, en dan twee daagjes vrij, heerlijk knutselen. Jij ook succes. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind hem prachtig geworden;erg mooi werk geleverd
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart, Jolanda.
  Heel leuk hoe jij de kraaltjes heb verwerkt.
  Ik weet ook nog niet of ik de hele avond voor de buis zit op oud jaars avond. Ik denk dat bij ook een hele grote kans in zit, dat ik heerlijk op mijn hobbykamer zit.

  Fijne jaarwisseling en de aller beste wensen voor 2014. Met veel knutsel en blog plezier.

  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda

  Wat een prachtige kaart met dit mooie plaatje en je borduurwerkje met kraaltjes.
  Bedankt voor je deelname aan de december challenge van ons Borduurkaartenblog.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een schitterend mooie kaart geworden, je moeite is niet voor niets geweest.
  groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda, Wat een prachtige kaart. Wat heb je prachtige mallen gebruikt. Een leuk effect met de kraaltje zo. Bedankt dat je meedoet bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De aanhouder wint Jolanda! En dat ben jij, super mooi!!!
  Mooie kleuren en leuk verzonnen deze combi.
  Groetjes Anita fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik moest wel lachen om je verhaal Jolanda, maar altijd als je er een nachtje over slaap, komt het toch weer goed! Je kaart is echt heel mooi met prachtige dennenappels en mooie afbeelding!
  Een gelukkig Nieuwjaar en veel knutsel en borduurplezier!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha toch ook maar weer aan het borduren geslagen Jolanda en zie het is weer supermooi geworden. Heb er ook schik in terwijl ik dat een week geleden absoluut niet gedacht had. En van die kraaltjes, vertel mij wat, het is hier ook vaak raak en dan mopperen de jongens de volgende dag weer dat ze constant kraaltjes onder hun voeten hebben plakken, want we zijn zoals je weet blotevoetenmensjes.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er prima uit.
  Fijne jaarwisseling.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woww een hele mooie kaart je moeite is niet voor niets geweest Ik wens je een fijn uiteinde en een goed begin van een nieuw freubeljaar.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige kaart met mooie details erop verwerkt.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda