Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 31 december 2013

Voor mij wordt dit lekker binnen zitten.

De knallen zijn hier al volop te horen en iedere  x schiet ik een klein beetje van mijn stoel omhoog zal er ook nooit aan wennen, maar ach ze hebben plezier en ja de een geeft geld uit aan vuurwerk en de ander geeft het uit aan zijn hobby om weer nieuwe mallen of stempels te kopen toch? De kat houden we vandaag binnen ook hij vind het knallen en gillende keuken meiden niks, maar ook binnen blijven ziet hij als een straf. Ik ga zo lekker met een kop thee naar tv kijken, want sissi de keizerin is voor de zoveelste x op herhaling, maar blijft het leuk vinden.Nu maar hopen dat mijn wederhelft het ook wil zien. Vanaf deze kant ga ik jullie een heel mooi en gezellig uiteinde toe wensen ga je vannacht nog naar buiten doe dan voorzichtig.En als de klok dan uiteindelijk de laatste seconden weg tikt kan ik alleen nog maar zeggen tegen jullie
en dat we er met zijn allen een fantastisch jaar van mogen maken met veel freubel plezier hier in blogland.
Ik zou zeggen tot volgend jaar en liefs van mij.
 
                                                         XXX

4 opmerkingen:

 1. Blijven we lekker samen binnen zitten, brrrr wat vind ik het toch helemaal niets. Veel plezier bij Sissi. En voor jou en allen die je lief zijn een hele fijne jaarwisseling en op naar een super 2014 (misschien heb ik het al hier gezet, hahaha maar kan het bijna niet meer bijhouden en beter meerdere keren dan 1 keer te weinig).
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jou ook een fijn uiteinde en een goed begin ik blijf ook lekker binnen ik vind er ook niks aan
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOI JO OOK VOOR JOUW EN WILLEM EEN HEEL GOED 2014.
  LIEFS GHEA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda.
  De beste wensen voor 2104, met veel geluk, gezondheid, liefde en knutsel plezier.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda