Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 13 april 2014

En toen blies hij het verhaaltje uit

OOO en nu moet ik nog haasten ook en je weet haastige spoed is zelden goed, maar tot heden heb ik het nog steeds gered. Gisteren een latertje geworden met werken en het was een beladen sfeertje, want vrijdag kreeg ik te horen dat er van twee collega,s van onze afdeling het contract niet werd verlengd en ja dan sta je daar in je eentje met een mond vol tanden, want DIT hadden ik en zeker mijn andere collega,s niet zien aankomen en ja aan komende week komt er al een nieuwe bij die ingewerkt moet worden. Hoe raar kan het lopen en ja die persoon kan er ook niks aan doen toch? Ben echt benieuwd hoe het gaat lopen allemaal. Maar goed ik ga gelijk door naar mijn kaartje, want die wil ik laten meedoen en moet ik voor zes uur posten hier op blog bij DSCC # 13 daar vroegen ze om babykaarten/creaties. Normaal zou ik gelijk een leuk roze kaartje voor een meisje maken, maar mijn collega wordt weer oma en ditmaal van een kleinzoon en ja helaas haar contract wordt ook niet verlengd dus....... het is een kaartje met dubbele gevoelens voor mij. De kleuren vind ik apart, maar kijk zelf wat jullie ervan vinden.


Er is natuurlijk blauw gebruikt, maar meer in de tinten blauw/grijs en ook heb ik nog een label gemaakt met


de tekst is niet zo goed te zien, maar er staat gefeliciteerd met jullie kleinkind. Ja dat zie dus als je alles even snel wilt doen. En als kind als er vehaaltjes werden voor gelezen werd er altijd op het eind gezegd..........hoe kan het ook anders en toen blies de olifant het verhaaltje uit.
Dank jullie wel weer voor alle lieve berichtjes op mijn vorige blogpost en tot de volgende keer maar weer.
15 opmerkingen:

 1. Wauwwwwwwwww Jootje

  Wat een gaaf kaartje, denk bij olifantjes gelijk van hebbe hebbe,
  probeer ze zondag gelijk bij je te bietsen hihihihihihihi

  Kuzzzzz fan dyn "suske"

  Ps en wat wij/ik as zondag voor je meenemen.........?????? suprise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauwww Jolanda
  wat een schitterend kaartje!!!
  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje vind ik schitterend geworden, leuk die olifantjes Jo.
  Wat jammer voor je collega dat haar contract niet wordt verlengd.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan me voorstellen dat dat niet zo fijn was op het werk, dan voel je je zo machteloos want je kan er niets aan veranderen, niet leuk. Maar dat is je kaart wel, wat is die geweldig mooi Jolanda, ik vind het een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda,
  Wat een schitterend kaartje met de olifantjes, prachtig papier en die vlaggenlijn is zo mooi, heb ik zelf ook, maar blijft een topper! Ik vind alles super mooi wat je op je kaart hebt verwerkt!
  En ja het is een roerige en rare tijd, contracten die niet verlengd worden, zonder echte reden en dan weer vaak een goedkopere kracht aannemen....of iemand opnieuw een nul uren contract geven!! Het gaat volstrekt de verkeerde kant uit!
  gelukkig heb jij je baan nog wel, maar je zal je collega's ongetwijfeld gaan missen.
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeker een heel beladen sfeer die dan ontstaat en je kunt er verder niets aan doen. Wel apart dat er dan een nieuwe ingewerkt wordt...ik snap er helemaal niets meer van en vraag me steeds vaker af waar dit allemaal naar toe moet...Je kaart snap ik wel helemaal, ik vind hem geweldig met die olifantjes. Mooi ingekleurd en de opbouw van je kaart vind ik ook top Jolanda. Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig kaartje, prachtig! Leuk dat je meedoet aan de challenge van DSCC.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je kaart schitterend, Jolanda. ook al zit er veel grijs. Het pas er erg goed bij. Leuke stempel trouwens. Wat naar voor je collega's. Soms snap je er ook niks van het beleid.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleuren apart....ik vind het geweldig. Wat een prachtige kaart, helemaal superrrrrrr. Leuk dat je meedoet bij DSCC, groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk kaartje. Erg vervelend dat er collega's weg moeten. Dat is altijd zo naar, maar helaas op dit moment in erg veel bedrijven aan de orde.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig wat een gaaf kaartje!! Inmiddels ben ik al een mail aan het maken wat betreft die geweldige olifantjes!! Meis, ik ben helemaal onder de indruk van deze beauty! Wat betreft het verhaal over je collega's dat is natuurlijk niet leuk en dat daar weer dubbele gevoelens bij komen begrijp ik helemaal....het overkomt velen van ons en het blijft moeilijk. Zelf heb ik gelukkig een vast contract maar of dat nu nog zoveel waard is vraag ik me af....Sterkte ermee!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kaart is weer helemaal geweldig, een toppertje!! Zo lief de fantjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een nare toestand is dat op je werk, ik kan me indenken dat er geen prettige sfeer was. Je hebt in ieder geval wel een schitterende kaart gemaakt, hopelijk heb je daar je gedachten even mee kunnen verzetten.
  Fijne week, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Jolanda,
  Via het blog van Ina kwam ik bij terecht, wat heb je een prachtige kaart gemaakt, wat zijn de olifanten leuk..ik heb je verhaal gelezen,dat is niet fijn om te horen, het zijn toch je collega's..
  wens je fijne paasdagen, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda