Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 8 mei 2014

Winter Girl

Yes mijn eerste kerstkaartje voor dit jaar is klaar en hoe gek is dat dan las op een blog (dacht van Plony) zet er een kerts cd-tje bij op om in de stemming te komen en echt ik was weer helemaal in de mood voor x-mas met mijn cd-tje hoor terwijl buiten het nog lekker behaaglijk was met een flauw zonnetje erbij. Ja ja mijn man verklaarde me voor gek hoor toen hij even boven een kijkje kwam nemen om te zien wat ik aan het uitspoken was en kerstmuziek hoorde die dacht echt nu is er een steekje bij haar los haha. Moet je zeggen vond het nog leuk ook zo met die muziek op de achtergrond. En kijk dit is uit mijn handen gekomen met die


kerstmuziek op de achtergrond en bij me volgende kerstkaart gaat ook de muziek weer aan hoor  haha. Wil mijn kaartje graag mee laten doen bij WLVC # 25 kerstkaart en dan natuurlijk in vintagestijl. Ik ga intussen verder met een kaartje voor mijn collega die morgen verjaart dus dat wordt ff doorwerken vandaag. Hoop jullie gauw weer  te zien en bedankt weer voor alle leuke en lieve berichtjes op mijn vorige post die ik iedere keer weer graag leest,


13 opmerkingen:

 1. Dat kun je wel vaker doen kerstkaarten maken met kerstmuziek Hij is heel mooi geworden.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi, ik zie het al helemaal voor me. Lekker om zo in het sfeertje te komen. Nu snap ik waarom je kaartje zo mooi is geworden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda. Wat eenb prachtgie kerstkaart. Een mooie combi van alle mallen en een zeer lief/leuk plaatje. Heel erg mooi afgewerkt.Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie je....het werkt hahaha....wat een schitterende kerstkaart, mooi van kleur, prachtig plaatje en hele mooie mallen....heel geslaagd.
  Fijn dat je meedoet bij WLVC, groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een beeldschoon kerst vintage kaartje I LOVE IT, ja ik zet ook altijd een kerst cd op en doppen in mijn oren en zodra er online weer kerstmuziek is staat hij daar constant op.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw Jolanda wat een schitterende kaart, ik vind hem helemaal geweldig, zo supermooi. En zet jij maar lekker je kerstliedjes op hoor want je ziet wat voor moois er dan uit je handen komt.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihihi die Jolanda, nou de kerstmuziek heeft een goeie uitwerking hoor ik vind je kaart geweldig mooi

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jolanda
  De muziek heeft je zeker goed gedaan, wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt,het was toch snert weer, dus de kerstmuziek was niet verkeerd, ik denk dat je nog wel hebtmee zitten zingen, ik vind het super gevonden.
  ga maar lekker zo door, je kaart is schitterend.
  lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterende kaart, Jolanda. Toch leuk dat muziek je goede inspiratie geef. Je kaart is heel mooi geworden met mooie kleuren en details. ik heb heel wat kaartjes van je gemist. Ook die zijn schitterend.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha ik zie het al voor me, helpt wel die kerst muziek zo te zien!
  Prachtige kaart!!! Mooie details!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is een mooie kerstkaart geworden Jolanda, fijn dat de kerstmuziek je helpt, ik blijf het lastig vinden kerstkaarten maken met lekker weer, zal wel weer hollen worden aan het einde van het jaar.
  Bedankt voor het meedoen bij WLVC.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou meis is dat ff super je met je eerste kerstkaart.....1e in de top 3
  GEFELICITEERD Jolanda leuk voor je.
  Liefs Ghea ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda