Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 17 februari 2017

I love xmas

                            Goedenmorgen allemaal

Ja het werd tijd voor een ander kaartje hoor, want dat CAS kaartje wilde ik zo snel mogelijk aan voorbij gaan, maar ja dan komen er toch weer even andere dingen om de hoek kijken waardoor het niet lukt net zoals afgelopen weekend toen wij een witte wereld hadden en tja dan kom je ineens in de stemming voor een kerstkaart.En zie daar lekker weer bezig met de malletjes kant en wat glimmends er tussendoor. Als je dan restjes paier heb moet je er maar gelijk wat meemaken, want anders hou je te paier over waar je een hele tijd niets meedoet.


Alles een beetje bewerkt met distress inkt om het een vintage/shabby look te geven.


Natuurlijk hoort er een strik bij en heb ik er een leuk kantje met een soort van ijpegeltjes erop verwerkt.


Op de kaart zit een label verwerkt die ik met stempels heb bewerkt en kant met een mooi stress steentje erop en klaar is mijn volgende kaart voor aankomende kerst en..........ook de witte wereld is weer helemaal verdwenen misschien dat het nu voorjaar gaat worden???. Ik zeg graag tot een volgende creatie maar weer.


Challenges:
8 opmerkingen:

 1. Hoi Joland Dankjewel voor je mooie inzending aan de challenge op het scrap-cards blog wat een prachtig Kerstkaartje met zoveel leuke details fijn weekend liefs DT Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat een verschil met het weer, echt Nederland! En dat je in de stemming kwam voor een kerstkaart snap ik wel, haha En wat voor één...het is weer een bjoetie Jolanda! Het kan ons niet vol genoeg hè! Ik zie zoveel moois en de winter sfeer straalt er van af! Dankjewel voor je prachtige inzending naar Scr@p-Cards!
  Liefs van Gerie en DT SCC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart. Met zoveel mooi details en kleuren. Hij is weer super gaaf geworden.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart,Jo! Gaaf hoor met de afbeelding. Xxx en groetjes ANTOINETTE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful love the detail thank you for sharing with us at The Crafty Addicts - good luck
  Lyn - DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart, Jolanda. Super mooie details. Leuk dat je meedoet met ABC Christmas Challenge. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great christmas card. Thanks for joining us at Creative Inspirations this time.Hope to see you again for our next challenge. CraftyNatalie - DT

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda