Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 29 maart 2017

It is still xmas here

                        Hallo allemaal

Ja ik had beloofd om een creatie in een andere kleur te maken, maar helaas het is toch weer een kaartje geworden met een touch of rose. en ja zit nog steeds ondanks het mooie weer in de kerstsfeer en het blijft leuk om te doen en als je jezelf dan beloofd om iedere maand twee kerstkaarten af te leveren in de FB groep van Tiets tja dan zit er niks anders op he zullen we maar zeggen.


Zoals gezegd een touch of rose en lekker met de malletjes bezig zijn en ja dat is dus wat ik vandaag heb gedaan en een kaart maken dat valt echt wel mee, maar gewoon dat designpapier bij elkaar zoeken daar gaat bij mij in ieder geval de meeste tijd in zitten.


Het mooie plaatje komt van Syta en de rest zoals de bloementjes gewoon uit de pot waar ik inmiddels genoeg van bij elkaar heb gesprokkeld.


Het is een enkele kaart geworden en boven aan de mal zit een stukje organza lint om het op te hangen. Op de bovenste foto is dit beter te zien. Ik zeg fijne avond en tot een volgende creatie maar weer.
Challenges:

6 opmerkingen:

 1. Hihi die Jolanda, it's still christmas here! blijf jij maar lekker kerstkaarten maken hoor, mij verveel je er niet mee en bovendien lach je iedereen aan het eind van het jaar uit!!! Vind ik ook altijd een werkje om papier uit te zoeken wat mooi matched en ik vind alles weer super bij elkaar passen en mooi plaatje! Ik wens je toch een fijne zomerse lentedag morgen!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is weer een hele mooie kaart geworden.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een schitterend kerstkaartje Jolanda...wat een geweldig leuke accentjes er allemaal op...TOP!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kerstkaart en mooi om eens in hele andere kleuren te zien!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beeldschoon kaartje weer, ik kom je even feliciteren met je plekje in het DT team van magnolia zal ik maar zeggen.
  TOPPIE hoor
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda