Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 21 augustus 2018

HBD to me

                                    Hallo allemaal

Vanavond gaat er weer een nieuwe challenge van start bij ALLY,S ANGELS met het thema happy birthday/verjaardag.....en laat ik nou net dat een heel leuk thema vinden....... omdat ik vandaag zelf ook weer een aantal kaarsjes mag uitblazen.....jaja...de tijd staat niet stil en gaat gewoon door.


Een kaartje in heerlijke vrolijke kleuren waar je blij van wordt en ook weer is een afdrukje uit de oude doos en als ik het goed heb is dit er eentje van de wee stamps.



De vleugeltjes heb ik ditmaal in allerlei kleurtjes gedaan en daarna bewerkt met glossy accents....is ietsiepietsie moeilijk te zien op te foto, maar ach ben dan ook niet een fotografe, maar gewoon een kaartenmaakster hihihi.


Ik zou zeggen doe gezellig mee allemaal...de warmte is een beetje voorbij en zo,n thema voor een challenge is altijd handig, want er is altijd wel iemand die weer verjaard en het kan dan maar klaar zijn toch? Ik zie jullie graag bij een volgende creatie weer.


CHALLENGES:








9 opmerkingen:

  1. PRACHTIG kaartje Jolanda...zo een lief en mooi ingekleurd stempeltje erop...geweldig in deze pastelkleurtjes...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige stempel is dit en je hebt er een mooie kaart mee gemaakt!
    Lia DT S4F

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart met prachtig stempel in frisse kleurtjes!
    Bedankt voor je deelname aan onze uitdaging op het 4 Season Challenge blog!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi gemaakt! Gezellig dat je meedoet bij Dream Valley. Succes.
    groetjes van Ine DT

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wowww Jolanda,

    Prachtige kleurrijke kaart.
    Heb je hem naar jezelf gestuurd...😂😂😂😂😂

    Leafs en tot zondag

    Ina xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sweet card, wonderful design. Thanks for joining us at Pearly Sparkles this month for our "Pink and Purple" Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Allereerst van harte gefeliciteerd Jolanda. Ik hoop dat je een gezellige dag hebt gehad en zelf ook veel mooie kaarten hebt mogen ontvangen. Dit is een plaatje met dat mooi ingekleurde afdrukje. Heel lief zoals de kleurtjes van de vleugels terugkomen in de aankleding van de kaart. Ik vind het een dotje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Love the detail in this and the soft layers. Well done such a lovely card. Thanks for joining Lets Craft and create. Tammy DT

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful! Thank you so much for joining us at Let's Craft and Create, good luck with your entry hope to see you again soon :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda