Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 28 oktober 2018

The last one........

                              Hallo allemaal

Vandaag is het de allerlaatste keer dat ik een reminder mag laten zien voor het blog van LHSM, want het challenge blog gaat stoppen....helaas...Ik heb anderhalf jaar met dit geweldige team mogen samen werken en dat heb ik met veel plezier gedaan, want het is niet niks als je gekozen wordt om deel te nemen bij zo,n schitterend magnolia blog en als fan van magnolia vond ik dit een hele eer en ja aan alles komt een eind helaas, maar we hebben daarom gekozen voor het thema Anything Goes/alles mag voor de laatste challenge en dit is mijn laatste voorbeeld creatie voor jullie geworden.


Eigenlijk een beetje dubbel...afscheid....en een verjaardagskaart...net als het leven ligt dit ook bij elkaar alles gaat gewoon door vandaar dat we een makkelijk thema hebben uitgezocht, want we willen natuurlijk deze laatste challenge dat heel veel deelnemers meedoen en dat we met een knaller kunnen afsluiten.


Natuurlijk heb ik aangezien ik mijn hobbyhok aan het opruimen ben weer is in die oude doos gekeken en met deze leuke tilda en kat mijn kaartje gemaakt en lekker zitten spelen met mijn favoriete mallentjes en natuurlijk is rose mijn favoriet, maar zwart/wit kom toch op een tweede plek en als je goed naar de kaart kijkt...zijn het gewoon herfstkleuren die ik heb gebruikt.


De bloementjes op de kaart met wat glitter bewerkt en zo komt er dus met deze kaart een eind aan mijn DT-werk bij LHSM ik heb ruim anderhalf jaar met veel plezier deel mogen uitmaken van dit team en wil via deze weg Jay en Gina bedanken voor de geweldige kans die ik gekregen heb om mezelf verder te kunnen ontwikkelen en ik ga deze meiden vast en zeker hier of op FB tegenkomen'


Dus meiden.....jullie laatste kans om nog gezellig een keer mee te doen het thema is makkelijk....alles mag, maar natuurlijk wel met een magnolia, want ook de laaste challenge blijft een magnoliachallenge. Graag tot een volgende keer maar weer.
   


CHALLENGES:

11 opmerkingen:

 1. What a spectacular card! Beautiful design and colors. So many fantastic details. Thanks for joining the Double D, "Stripes & Dots" Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker jammer Jolanda maar je hebt een hele mooie en lieve afsluiter gemaakt. Tilda is knap ingekleurd en de kaart is tiptop afgewerkt.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog.
  Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. All of the details on this card really add to the image of that cute little girl. Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Stripes & Dots’ challenge!
  Barbara DT member

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd heel jammer als een mooi challenge blog stopt, maar helaas is het soms niet anders, maar voor jullie als Magnolia liefhebbers zal het zeker een gemis zijn. Je hebt super mooie kaarten voor ze gemaakt en waar een deurtje dicht gaat...gaat er vast ook weer eens eentje open! Je kan terug kijken op een hele fijne tijd en dat is super!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WOW this is just ADORABLE! Fabulous design! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Stripes & Dots’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

  Darlene
  DOUBLE D Challenge Blog
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettende gave kaart Jolanda, een top afsluiter van een
  hele mooie periode bij LHSOM. Wie weet wat voor leuks nu op je pad gaat
  komen. Je hebt nu weer tijd voor een evt. ander blog.

  Tot snel lieverd!!

  XX Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is charming! Thank you so much for sharing this with us at Magnolia-licious! Good luck,
  Rene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a lovely card! So sad to hear that LHOSM has come to the last challenge. Thank you for joining Addicted to Stamps challenge.
  Sai

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaart en geweldig gekleurd. We vinden het fijn dat je met de uitdaging van de Egel meedoet. Groetjes, Nelleke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. What a lovely card ♥ Will miss the team of LHOSM.
  Thanks for playing along with the challenge at Paradise of Magnolia.
  Hugs from Elin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda