Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 7 december 2018

Christmas is coming

                                     Goedenmorgen allemaal

De sint is weer weg en de boom erin ...bij vele denk ik...en dan te bedenken dat het nog maar 20 dagen duurt en dan zitten we aan de kerstdis met zijn allen...genieten, lichtjes en kaarslucht, maar het is ook weer tijd voor een reminder bij de FB groep van Vintage and More en het thema van deze challenge is een kerst creatie met NIET tradionele kleuren en ja dat is spek voor het bekkie voor mij...


Natuurlijk in het rose en hoewel het mij opviel dat ik dit jaar best heel veel in andere kleuren heb gewerkt dan in het rose.....ach het kan geen kwaad is een andere kleur te gebruiken.


Hoewel de foto iets fletser overkomt is het toch allemaal rose en wit wat ik heb gebruikt..natuurlijk de kerstbal van DDD en een mooie rand van kant eraan gedaan en in het midden de cirkelsterren stans met een mooi plaatje met rozen en een kerstboom, weet alleen niet zo gauw meer van wie het plaatje is...dat heb je als je het los in een doos ligt hihihihi.


Voor de mooie bloemtoef heb ik een kanten bloem van Syta verwekt op de stans van een sneeuwvlok en die in stukken geknipt...wat ik heb uit gestanst natuurlijk en niet de mal...lol.


Nog niet genoeg kerstkaarten doe dan gezellig mee als je FB heb en laat ons die prachtige vintage creaties maar zien in een niet tradionele kleur...dit kan nog tot 14 december 18.00 u. Voor nu zeg ik graag tot een volgende creatie maar weer.CHALLENGES:

9 opmerkingen:

 1. Wonderful Christmas card. Thanks for joining us at the CHNC Christmas Weekly this week for our "Anything Goes, optional: "Use a sticker or two" Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So pretty, thanks for sharing at TH&TI, jackie DT xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook de kerstboom er in hoor Jolanda, altijd gezellig in deze donkere dagen!
  Je hebt een dot van een reminder gemaakt...heerlijk al dat roze!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful creation, thanks for sharing your creation with us at Crafty Friends, we hope to see you back again.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This creation is just stunning. Thanks for entering this month's challenge at Creative Inspirations and good luck, Jayne DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fabulous design and I love your colour choice. Perfect for our Fussy and Fancy Challenge, thanks for joining us and Happy Christmas , Jo x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thank you so much for entering our challenge at Pearly Sparkles. Looking forward to see you again next challenge.
  Regards,
  Mia
  craftartista.blogspot.com {My Blog}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thanks for sharing your gorgeous project with us in the Love To Scrap Challenge Blog's December "Season's Greetings" challenge and we hope to see you again next month!
  Hugs,
  Leslie, LTSCB DT
  Love To Scrap 2

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda