Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 9 februari 2020

Zomerkriebels/summer jitters

                                      Hallo allemaal

Vandaag raast de storm Ciarra over ons land en geniet ik heerlijk van mijn werkstuk wat ik jullie nu laat zien...ik heb die gemaakt tijdens een workshop van Miranda, maar nooit gedacht dat ik dit zooo leuk vond om te ....lekker knoeien en vieze vingers krijgen hahaha.



Natuurlijk heb ik er veel meer ingestopt dan rechtuit, want ja je weet het als ik een gaatje zie denk ik van ...o,ja daar kan ik ook nog wat tussen doen...en ja als ik dit bootje zo zie dan krijg ik toch echt de kriebels naar de zomer...het mooie zonnige weer



En zo ziet de zijkant van mijn bootje eruit en het was echt een geklieder vooral met de lijm...want ja je moest natuurlijk even geduld hebben met wachten tot het vast geplakt zat.



Ik heb mijn project tijdens de workshop af gekregen, maar kon het niet laten om thuis er nog wat mee te doen en dus heb ik er lichtjes in verwerkt zodat hij nu mooi staat te pronken op mijn kast.



Gauw nog even een pak schelpenzand gekocht om het extra sfeer te geven van zon, zee en strand en dat overal een beetje neer gestrooid tussen de schelpjes met als gevolg dat ook mijn bureau on het het schelpenzand lig.



Ik geniet heerlijk van mijn bootje en wist niet dat ik dit in me had en wie weet ga ik vaker zoiets maken, want het was heerlijk om te doen. Ik zeg kom maar op met die zomer...en ik zeg graag tot een volgende creatie maar weer.



CHALLENGES:















12 opmerkingen:

  1. Wouw wat geniet ik weer bij je Jolanda en wat een gave workshop heb je gedaan! Dat hebben wij hier niet in de buurt alleen het Scrap-ateljeetje 40 km. verderop heeft workshops, maar zitten altijd al vol als ik het zie. En zand hoort er echt in hoor, whaha
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die boot is superleuk geworden Jolanda. Ik begrijp helemaal dat je hier trots op bent en dat mag zeker. Zo leuk dat je er thuis ook nog lichtjes in hebt verwerkt. Mooie spulletjes heb je gebruikt voor het decoreren en zand hoort er natuurlijk bij.
    Genieten dit..
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeeeeeel mooi je bootje Jolanda...wat een geniale creatie...zo mooi met dat zand schelpjes ...en ook een schudgedeelte zie ik en zeker dat lichtje geeft er extra dimensie aan

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw!!! GE-WEL-DIG!!! Al die details...
    De lichtjes maken het helemaal af.
    Hier mag je trots op zijn.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een pracht ,en wat is dat leuk om te doen hé,geniet er zelf ook van als ik een project maak. Dit is echt het zomer gevoel alleen nog ver te zoeken.Leuk met de lichtjes erin .
    groeten Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Amazing work, beautiful design.
    Thank you for participating in our Anything Goes Challenge at Through the Craft Room Door this week. See you in the next challenge.
    regards
    Danka
    TTCRD
    Danki's creative passions {My Blog}

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fabulous make! Thank you for joining in at Scrapping4funChallenges DT Val x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh this is amazing. Totally love it. Thanks for joining us at Cute Card Thursday. Hugz Andrea.x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauwwwww Jolanda,

    Wat ontzettend gaaf en mooi. Terecht dat je hier trots op bent.
    De lichtjes en zand geven net dat ietsje meer vind ik. Echt een toppertje!!

    Leafs fan Ina xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fabulous work, Thank you for Joining us at Scrapping4funChallenge and waiting to see next time. 


    Hugs 

    Meena S4F DT

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, this is a gorgeous creation! I love everywonderful details! Very very compliments!
    Thanks for playing at Crafty Creations Challenge.
    Ileanaxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. What a gorgeous project! And it lights up! Incredible work! Thank you for entering the challenge at the Crafter's Castle! ~Tracy DT Member

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda