Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 10 september 2012

Boekkaart Hallo lieve bloggers daar was ik weer terug van weggeweest en ook al me eerste werkdag zit erop dus ja de kop is er weer van af.We hebben het ontzettend getroffen met het weer lekker bij getankt zit weer vol nieuwe energie en heb er lekker zin in om weer te freubelen. Heb jullie wel gemist hoor en ga daarom ook snel weer bij iedereen even bij kletsen;). Het kaartje wat ik nu gemaakt heb is eigenlijk geen kaart, maar een boekkaart voor een vriendin van me die afgelopen weekend haar 45 jarig huwelijk vierde en van vintage hou en daarom deze keer dus geen afdrukje van een stempel (wel een tekststempel in verwerkt want ik kon het natuurlijk niet laten om niks met een stempel te doen.) En dit is hem uiteindelijk geworden.

Ondanks dat ik vakantie had heb me dit toch bijna een hele dag gekost om hem te maken en ach wat zit ik toch te piepen hij is gewoon met liefde gemaakt en de bruid smsde dat ze hem schitterend vond en ja dat is me dat dagje dan ook weer waard.


                                                            
  
                                                                           En hier zien jullie het hele resultaat van de boekkaart en het is ook zeker niet me laatste boekkaart geweest het is een werk, maar het eindresultaat mag er weer zijn. Ik zou zeggen tot gauw en ik ben weer heeeeel benieuwd naar jullie reacties, want ook die heb ik gemist. Liefsssssssss Jolanda.
                   
                                                           XXX

13 opmerkingen:

 1. Welkom terug van vakantie Jolanda en ook alweer je eerste werkdag erop zitten. Wat een schitterende boekkaart heb je gemaakt zeg, snap heel erg goed dat ze er heel erg blij mee waren. Het is een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig mooie boekkaart Jolanda
  prachtig die tekst binnenin, een heel mooi romantisch geheel

  Groejtes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier heb ik maar één woord voor....schitterend....
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda, is je vakantie nu al voorbij, dat is ook omgevlogen zeg! Ik vind je creatie superfantastisch geweldig. Wat heb je dat mooi gemaakt! Daar kun je alleen maar blij van worden! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo lieve schat,als ik iemand gemist heb dan ben jij dat wel Jolanda,altijd leuke reacties van jouw kant,nee die kwamen even niet,maar vakantie heb je nodig zodat je weer fris en fruitig aan de slag kan gaan.
  Je hebt een prachtige creatie voor je vriendin gemaakt ik geloof dat ze er blij mee was.
  Het is prachtig gemaakt.
  Welkom terug . lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jolanda, heerlijk dat je weer terug bent en wat een prachtige super mooie boekkaart heb je gemaakt. Het is toch gelukt hé met een beetje uitleg van mij hahaha. Zo'n kaart maken vraag ook wat tijd ,maar zooooo leuk om te doen. Veel plezier as. zaterdag op de clubdag en misschien zie ik je as vrijdag nog. Lieve groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat schitterend gemaakt Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou Jo welkom back zal ik maar zeggen, over twee weken ga ik ook een weekje, en ik heb net disney geboekt heb daar het meeste zin in. Maar nog ffff geduld. Ik vind je boekkaart beeldschoon geworden, je krijgt van mij een dikke 10 hiervoor, helemaal TOP.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een schitterende boekkaart,mooie kleuren met veel mooie details.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee Jootje,

  Ik had hem al "live"gezien, op één tekst na hahaha
  En ja hij is echt schitterend!!!

  Ook hier zit de vakantie er weer op. Zoals bovenstaande jou hebben gemist, mis ik je nu snik snik (lol)
  Wanneer weer samen fietsen;) en tot vrijdagavond

  Leafssssssssssss Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Jolanda,je hebt je energie al weer goed aangewend zie ik,prachtig zo'n boekkaart!groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda