Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 7 oktober 2012

Herfst

Hallo lieve blogvriendinnen en oooooooo wat schaam ik me eigen diep zo ben je terug van vakantie lekker bij getankt en dan wordt je weer overvallen door die stomme verkoudheid (kan je nagaan ben ik nog niet eens naar het buitenland geweest met vakantie) en ja ik zal ook weer niet de enigste zijn die daar last van heeft of heb gehad en dus zit ik nu snotterend en niezend mijn zegje te doen en met tranen in me ogen toch een kaartje gemaakt en die wil ik jullie niet onthouden en hoe kan het ook anders dan een herfst kaartje zijn.
Heb ditmaal weer eens gekozen voor een Edwin die naar school gaat, maar ja de scholen zijn inmiddels allemaal alweer begonnen, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar de herfst vakantie zit er wel aan te komen dus ja zo zie je dat een kaartje altijd ergens voor gebruikt kan worden.Inmiddels heb ik me volgende kaartje klaar liggen en hoop die af te maken vandaag en dat wordt er weer 1 voor de kerst, want o meiden wat gaat dat opschieten nog maar 79 dagen en dan is het zover. Wel ik heb inmiddels ook even 2 paramolletjes ingenomen dan kan ik nog even bij jullie langskomen, want ooooooo wat vind ik dat erg ik loop zo achter heb soms even stiekum gekeken, maar helaas geen berichtjes achter gelaten bij jullie.
In ieder geval een hele fijne zondag en liefssssssss van Jolanda.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben zo blij dat ik weer iets van je hebt gehoord wijfie,ik was echt bang dat ik je kwijt was,maar gelukkig niet ik mistte je echt hoor ik heb het zelfs net op mijn blog gezet,ik ben ook echt aan het tobben hoor ,mijn ogen zijn zo pijnlijk ontstoken van de verkoudheid ,maar het gaat weer. Nu even over je prachtige kaart,gelukkig ben je dit niet verleerd,hij is echt gaaf geworden ,de kleuren o daar hou ik zo van,mooi gemaakt hoor .
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé bah wat vervelend Jolanda dat je zo verkouden bent, dan voel je je zo lamlendig, hoop dat je snel weer opknapt. Ik vind je kaartje weer een toppertje geworden meis, hij is prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje Jolanda
  van harte beterschap hoor, hopelijk ben je gauw weer de oude.

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda