Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 12 augustus 2013

En ja hoor dat hebben wij weer

Ja het is hartstikke leuk om in het bedrijfsrestaurant te werken, maar vanavond konden mijn collega en ik wel door de grond zakken. Het eten dat we zouden maken was simpel aardappelen en spinazie en vraag ons niet hoe, maar de spinazie was aangebrand, ja dan kan je zeggen aangebrand en niet gaar, houdt je .......en vreten maar, maar ja dat doe je niet, maar denken we wel in ieder geval er was dus een hoop geklaag (en terecht) en ja me collega zei daarop kijk jongens als het eten goed is willen wij dat ook horen, maar ja het is en blijft moeilijk om iedereen tevreden te stellen en kan je nagaan er waren collega,s die vonden de spinazie echt lekker of ze het ook meende lijkt me sterk. In ieder geval woensdag weer nieuwe kansen, want ook dan is het onze shift dat we moeten koken.  Hebben jullie nog ideetjes van maaltijden mail maar door. En dan nu mijn kaartje, want daar komen jullie natuurlijk voor. Gisteravond heerlijk aan de freubel geweest vergat zelfs de tijd, want ja het temperatuurtje is nu heerlijk zo ook in mijn freubelhok en aan de kerstkaart die ik ditmaal mee wil laten doen aan de CCWS # 85. Vond het een hele leuke sketchs om te doen en zeg
nou zelf zie ze daar toch lekker gaan op die ski,s het was ditmaal een kant en klaar plaatje, vandaar dat ik gisteravond zo lekker bezig was alleen mijn flesje stickles zat een beetje dicht en met de prikpen weer open gemaakt en ja hoor trok ik de stok eraf met dopje en al dus zat ik IK lekker onder de glitter en ja dan heb ik zoiets oke pak wel een nieuw flesje en dus toch nog glitter op me kaartje. Ik ga me rommel weer opruimen en een rondje bloggen en me kaartje posten en tegen jullie zeg ik weer tot gauw en liefsssss van mij.

XXX

17 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda, Wat jammer dat het eten aangebrand is. Balen... IK heb geen ideetjes als je voor meerdere mensen moet koken blijft het lastig! Succes donderdag. Je kaartje is wel super gelukt. Mooi met de ski's erbij. Lief afdrukje. Leuke kleuren. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeps Jolanda kan me voorstelde dat je zat te balen samen met je collega, maar dat zijn de dingen die ook kunnen gebeuren toch. Eh misschien een grote pan nasi, macaroni, bami, kan bijna niet fout gaan en hahaha anders doen ze het zelf maar. Ik vind je kaartje helemaal geweldig, wat een pracht is het geworden.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jolanda,


    Wat mooi gedaan. Super.
    Ja, niet leuk om de spinazie te laten aanbranden. Lekkere frietjes bakken, kan ook niet mislukken.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jolanda, balen zeg, wat ik hier boven lees! Idee; chili con carne met witte rijst, heerlijk en makkelijk klaar te maken. Niet een kant en klaar pakje maar met chili kruiden die gewoon te koop zijn bij iedere super markt. Wil je meer weten? Dan hoor ik het wel.
    Maar je kaart is super mooi! Echt een heel mooi plaatje en papier, alles klopt perfect.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jolanda, jammer van het eten, das altijd balen. Voor donderdag een lekkere salade, met dit weer altijd lekker. Je hebt weer een prachtig kaartje genaakt, leuke stempel/afdruk en heel mooi afgewerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jolanda,
    Geweldig kerst kaartje met de mooie mallen van Marianne D. en schattig plaatje! Succes woensdag met kokkerellen, ga eens bij recepten kijken op internet! hihi.
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi jolanda heel leuk kaartje en bij ons is het wat de pot schaft moet je eten dus het maakt niet uit wat je maakt .
    Liefs Rianne

    Oh ja succes woensdag

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave kaart heb je weer gemaakt, en wat vervelend van het eten, maar ja dat kan toch iedereen overkomen? Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart heb je gemaakt.
    Super leuke stempel en prachtig ingekleurd.
    Gezellig dat je mee doet met de Challenge van CCWS
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Jolanda, dit is weer een prachtige kerstkaart geworden zeg, mooi papier ook.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O Wat erg van dat eten, ik kan me indenken dat je je opgelaten voelde maar we zijn allemaal mensen en soms kan dit gebeuren. Dan ook nog die glitterlijm over je heen, het was je dag niet.
    Gelukkig heb je een schitterende kaart gemaakt, dat maakt vast alles weer goed.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat vervelend zeg aangebrande spinazie lijkt me ook echt niet lekker.
    Mijn favoriete spinazie recept is: Rode ui en verse knoflook fruiten in de pan, klein gesneden champignons erbij en dan de gewassen spinazie er in porties roerbakken door dit mengsel. Dan een pakje boursin er doorheen roeren en laten smelten. Heerlijk met pasta en een stukje zalm erbij.
    Ik hoop dat je er wat aan hebt.

    Wat een ontzettend leuke kaart zeg. Heel mooi. Gr Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke kaart heb je gemaakt ;O)
    Leuk dat je deze week meedoet bij de challenge van CCWS.

    (PS je komt niet in aanmerking voor een prijs omdat we graag een echte stempel willen zien die je zelf hebt ingekleurd)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke kaart. Mooie kleurencombo en wat heb je het plaatje mooi ingekleurd.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goededag Jootje,

    Ben via het blog van "Anita en haar kaarten" bij jouw terecht gekomen en je maakt echt gave creaties en nog met verschillende technieken ook! Ben direct volger bij je geworden om gezellig wat inspiratie op te doen en te genieten van je creatieve uitspattingen! Als je tijd hebt kom je dan ook ff bloggen bij me?? Misschien wil je ook volger worden, wie weet?

    Groetjes Van Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda