Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 19 januari 2014

Wat was het toch weer gezellig daar

En wat hebben we toch weer veel gezien en gekocht daar op die beurs in Bleiswijk. Ja de allereerste beurs alweer van 2014 zit er voor mij alweer op en ik had er zin in hoor.Samen met een hobbymaatje/vriendin waren we daar al om 10.00 u jaja je kan er maar niet vroeg genoeg zijn. Het voordeel je kan lekker nog normaal struinen en rustig om je heen kijken nou dat hebben we geweten ben met aardig wat malletjes van Marianne Degins thuis gekomen qua prijs scheelt het niet zoveel als met andere standhouders, maar toch........loop ik dan weer terug naar die ene stand waar het dan toch weer wat goedkoper is, want ja we blijven Hollanders. het is in ieder geval de moeite waard om die beurs is te gaan bezoeken als je zin hebt. Mijn kaartje heb ik vrijdagavond zitten maken voor mijn buurman, want die was gisteren jarig ik had een gekochte kaart kunnen geven, maar ja een kaarten maakster maakt er natuurlijk een. Dus zogezegd zo gedaan nou echt niet het werd een latertje die avond voor me, maar het is gelukt me kaartje en hij lag zaterdag ochtend al om 8 uur op de deurmat bij mijn buurman. Het is typisch een mannenkaart met auto geworden en in de stijl van vintage gehouden, maar zonder bloemetjes of kant wat daar meestal bij hoort.
Had ik het mezelf nog moeilijk gemaakt door de joy mal die ik had gebruikt nadat ik het had uit gestansd om door te knippen en op een hoek te gebruiken nou kan je zeggen ik had geen enveloppe waar hij in paste dus toen maar 2 kopieer blaadjes gepakt en daar een soort enveloppe van gemaakt. Ook heb ik dus geen stempel of digi gebruikt, maar ouderwets een plaatje geknipt ja zo zijn we allemaal volgens mij begonnen alleen de pomp heb ik in 3-D gedaan. Al met al is de kaart voor ik naar de beurs ging  netjes op zijn mat terecht gekomen. Wil deze kaart mee laten doen bij WLVC challenge 18 waar dit keer de uitdaging is om een mannenkaart te maken. Iedereen weer bedankt voor de lieve berichtjes op mijn vorige blogpost die ik weer met plezier hebt gelezen. 


15 opmerkingen:

  1. Gave kaart!!! Beetje categorie retro/vintage....heel leuk gedaan.
    Fijn dat je meedoet bij WLVC en natuurlijk succes.
    Groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda

    Supergaaf en stoer is je mannenkaart.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jolanda, Wat een prachtige stoere mannenkaart. Supermooie materialen heb je gebruikt. Ja soms maak je het jezelf moeilijk. aar het effect is super! Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,

    Wat leuke mannenkaart heb je gemaakt. Super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo gevaarlijk beurzen...er zijn altijd te veel leuke dingen!

    Je kaart is erg mooi, stoer hoor!!

    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat superfijn dat je zo genoten hebt op de beurs Jolanda, helemaal top. En wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor je buurman, geweldig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een stoere mooie mannekaart Jolanda, bedankt voor je deelbij WLVC.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Jolanda, dus je portemonnee is weer leeg hihi, ja beurzen kost geld, dan ben je wel ver van huis geweest.
    Je hebt een prachtige kaart gemaakt, de kleuren het papier, helemaal geweldig en de buurman blij.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er perfect uit.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaart, prachtige kleuren ook.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterende kaart, Jolanda. Wat een leuk 3d plaatje. Past perfect bij je kaart. Als ik met mijn vriendin naar de hobbybeurs gaan. zijn wij er ook altijd om 10.00 al. Maar in het begin zijn we altijd zo aan het tutte. Dat we aan het eind altijd nog tijd te kort komen.
    Maar wel heerlijk zo'n beurs dag.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow! Gaaf die vintage afbeeldingen voor onze mannen! Super bijelkaar gezocht toppie!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig kaartje heb je gemaakt Jolanda! Leuk dat je meedoet met onze challenge bij WLVC.
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wowww wat een gave kaart Jolanda
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Jolanda, ik vind je kaart wel heel gaaf geworden. Leuk dat je zo van de beurs genoten hebt en nu kunnen wij weer gaan genieten van de mooie creaties die je met je gekochte spulletjes gaat maken hihi...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda