Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 13 februari 2014

All we need is Love

Eindelijk het snotteren is voorbij ok hebben nog een beetje last en als je denkt dat je alles hebt gehad krijg je opeens, zomaar, spontaan last van een venijnige buikgriep en om jullie verdere details te besparen kan je zeggen ik wordt daar echt niet vrolijk van. Dacht begin van de week nog ach ik neem twee dagen vrij dan ben ik er wel vanaf, maar niks hoor heb me nu jammer genoeg ziek moeten melden helaas en mijn wereldje is nu klein, want het  bestaat letterlijk uit het kleine kamertje, want echt verder komen doe ik niet. Tegen mijn dinnetje wil ik toch nog even zeggen dat ook al krijg ik een grieppik dat dat nog niet wil zeggen dat je niet meer ziek wordt, maar dat het qua gezondheid voor mij beter is als ik hem krijg  Maar genoeg hierover tussen alles door een kaartje gemaakt en zie daar Edwin die klaar staat voor zijn liefde met een mooie bos rozen en een hart vol met bonbons denken we dan maar. Benieuwd of ik morgen nog wat krijg van mijn liefje hihi. Ach denk maar zo zolang hij iedere dag thuiskomt en mij een zoen geef is dat voor mij meer dan genoeg en dat boeketje wat ik dan eens onverwacht krijgt daar kan Valetijnsdag dan niet tegen op.
Dit kaartje laat ik meedoen bij EHIC en natuurlijk was de vraag een valetijnskaart en bij SCC hoe kan het ook anders een valetijnskaart/harten en laat me kaartje meedoen bij MICYen ook daar is de vraag naar een hart hoe maakt niet uit als er maar een hart te zien is voor het mooie nog wat vlindertjes erbij, want ja ook die horen bij de liefde. Graag wil ik jullie weer bedanken voor de lieve berichtjes en wil ik graag HENNIE welkom heten als nieuwe volger. Gezellig dat je er bent en veel plezier hier op mijn blog.
11 opmerkingen:

 1. Beterschap meid!
  Je kaartje is in ieder geval super mooi.
  Liefs jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zit je niet mee. Je kaart is weer schitterend. Heel mooi het hart achter Edwin en prachtig dp heb je gebruikt. Mooie je kleuren. Je kaart is een plaatje om te zien.
  Beterschap.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is heel mooi.En ik wens je beterschap dat het maar gauw over is Fijn weekend.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart. Hele mooie kleuren heb je gebruikt. Super.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Jolanda. Hopelijk ben je inmiddels al wat opgeknapt en kun je toch nog een beetje van het weekend genieten.
  Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve valentijn's kaart.
  Heel mooi en leuk gemaakt.

  Dank je wel voor het mee doen aan de Challenge bij Scrap Cards Challenge Blog.

  Veel liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje Jolanda het zit je echt niet mee, denk je van de griep af te zijn krijg je die rot buikgriep er nog even achteraan, daar word je inderdaad niet vrolijk van, bah. Maar je kaartje daar word ik dan wel weer vrolijk van, hij is helemaal super, wat een toppertje meis.
  Beterschap en liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda
  het zit je niet echt mee hè, beterschap

  wat een super mooi kaartje heb je gemaakt

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Jolanda,
  hoop, dat je nu wel een beetje opgeknapt bent. Altijd vervelend hoor, vooral de buikgriep.
  En je kaart is weer helemaal top! Erg mooi gemaakt. De kerstkaart van de vorige post is ook prachtig.
  Beterschap en groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Jolanda, vervelend zo'n griepaanval ..... hopelijk gaat het al wat beter. Wat een geweldig leuke kaart. Heel lief en toch ook een beetje stoer! Dank je wel dat je meedoet aan Miekelotte is Challenging You. Groetjes, Vera DT Miekelotte

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda