Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 28 februari 2014

Het zelfde maar ook weer niet..........


Ja zal je zeggen wat bedoelt ze daar nu weer mee nou ik heb met Challenge 16 van WLVC in jl december meegedaan en begin januarie zag ik dat ik had gewonnen met mijn label/tag, want dat was de opdracht toen der tijd en je mocht geen stempel gebruiken. Ik werd door PLONY gevraagd of ik mee wilde doen aan en DUO OPDRACHT en zeg nou zelf wie wil dat nou niet. Dus Plony zou mij een pakketje op sturen en het zelfde pakketje stuurde ze ook naar 1 van de designleden toe. En ja alles wat erin zat mocht je gebruiken je mocht geen eigen materiaal er aan toe voegen wel mag je mallen uitstanzen en gebruiken, maar van het papier wat zij mij had toe gestuurd. En daar zat ik dus met die spulletjes en ik kan je zeggen wat had Plony haar best gedaan superleuke spulletjes van kant,brads,lint noem maar op en ja toen moest dit koppie gaan werken, want wat ga ik doen, hoe ga ik het doen, maar uiteindelijk is het goed gekomen hoor en dit is het dan geworden. Plony had drie kartonnen modellen meegestuurd om daar de creatie mee te maken.                                                   

                                               

Nou kan je zeggen het was een heel werkje om het naar mijn zin te krijgen, maar het was ook heel leuk om te doen. Ik heb de hoofdtinten in roze gehouden, want ik had er ook nog blauw kant bij en ja sinds ik een kleindochter heb heb ik gewoon iets met de kleur roze. De twee meisjes heb ik in het midden gehouden
en ja het ene kaartje is iets voller dan het andere, maar uiteindelijk is dit het geheel geworden.
                                                    
Al met al is het een heel leuk en aardig drie luikje geworden al zeg ik het zelf en ja ik vond het een hele eer om dit een keer te mogen doen en het staat te pronken op mijn hobby kamer. Natuurlijk had ik ook nog wat spulletjes over en ook die ga ik een keer gebruiken voor een challenge op WLVC. Ik wil bij deze ook  Carolien van harte welkom heten en gezellig dat je erbij bent. Hoop dat je hier leuke inspiratie kan op doen.Iedereen weer bedankt voor de leuke berichtjes op mijn vorige post die ik maar weer heel graag lees.11 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Superleuk om te doen. En je resultaat mag gezien worden.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Wat heb je dit prachtig gemaakt, zo leuk om naar te kijken en de kleuren zijn ook erg mooi bij elkaar. Echt een mooie creatie!
  Fijn weekend, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om zoiets naar je toe gestuurd te krijgen en dat je mee mag doen, bij WLC, Met het zelfde maar toch niet. Ik vind je drie luik heel mooi geworden. Nee, Ik zeg het verkeerd. Hij is schitterend.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend je drie luikjes
  gr tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda,

  Dat heb je echt prachtig gedaan met je duo opdracht samen met Plony!
  Een super creatie is het geworden en prachtig van kleur!!! TOP!!
  De volgende keer mag ik een duo opdracht doen met Nicole, dus vandaag of morgen valt er bij mij een pakketje door de deur! Lijkt mij ook heel leuk om te doen.
  hobby groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. PRACHTIG is ook jouw drieluik Jolanda...ik kom zojuist bij Plony vandaan....heel leuk zo'n duo opdracht...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Jolanda wat is het super geworden, ik vind het helemaal geweldig, top meis.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo jolanda
  Zo meis, dit heb je maar weer mooi voor elkaar gebokst, wat een schitterende creatie van jou, ook Plony,s creatie is mooi, super gaaf gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je dit toch geweldig gedaan....ik heb het al gezegd maar ook hier nog een keer dikke complimenten. TOP!!!!! Leuk dat je mee wilde doen.
  Fijn weekend en groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig mooi gemaakt. Heel mooi pakketje! Waar iets prachtigs van gemaakt heb.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda