Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 15 maart 2014

Een kaartje gemaakt als gastdesigner


Wat is dit toch weer heerlijk ik denk dat een ieder hier van geniet wat een heerlijk weertje en ook al moet ik werken op de dag ik probeer iedere minuut die ik vrij ben wat van dit heerlijke weer te pakken. Ik ben met mijn kaartje vandaag is rood de kleur twee keer in de prijzen gevallen en mocht voor DSCC als gastdesigner een kaartje maken met het thema bloemen. Normaal gesproken helemaal geen probleem, want ik gebruik altijd wel een bloemetje op mijn kaartje(s), maar nu wil ik het natuurlijk iets te precies doen en ja dan maak ik het me zelf weer eens moeilijk. En toch geniet ik hier van, want ja ik vind het een hele eer dat ik dit mag doen, want het blijft een uitdaging. Ook heb ik weer is een magnolia afdruk gebruikt voor dit kaartje, want ook daar moest ik aan voldoen omdat het immers een blog is met stempels of digi,s. En dit is het geworden.
Ja eerst natuurlijk even een sneakpeak met de tekst dat verdient een bloemetje. Zoals je kunt zien heb ik een rustig kleurtje gebruikt en ook dit was wennen voor mij, want ik gebruik graag felle kleurtjes, maar nu had ik zoiets van ik hou het lekker rustig omdat buiten in de natuur nu ook alle kleurtjes op gang komen en ontluiken. De krokussen en narcissen zie je overal al staan en dan die mooie groepjes met sneeuwklokjes nou kan je zeggen die staan niet op mijn kaartje hoor, maar wel die andere mooie bloem die toch de lente aankondigt.
En kijk hem nu is parmantig lopen met zijn narcis in de hand en dit is nu mijn kaartje geworden. Ik vond het geweldig om dit te mogen doen en wil daarom ook het team van DSCC dank je wel zeggen voor deze kans en  tegen mijn volgers zou ik zeggen ga eens kijken op het blog naar de andere voorbeeldkaarten. Tevens wil ik mijn kaartje mee laten doen bij EHIC thema gebruik bloemen..  Ook wil ik jullie weer hartelijk danken voor al die lieve berichtjes op mijn vorige blogpost. Geniet van jullie weekend en tot de volgende keer maar weer.


13 opmerkingen:

 1. Ziet er heel goed en een fijn weekend.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om in de prijzen te vallen, geeft je een echte boost toch? Je kaartje is heel erg mooi gemaakt, zo leuk die bloemen en dan met een tag, vind ik ook erg mooi.
  Fijn weekend, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart ziet er prachtig uit, Jolanda. En is heel goed gelukt. Bedankt dat je onze gastdesigner wilde zijn.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie vrolijke kaart Jolanda

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Joke, leuk dat je meedoet bij EHI.
  gr Wilma DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is weer echt een leukerd. Het voorjaar knalt er vanaf.
  Gefeliciteerd met je gewonnen challenges.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaart. Lekker fleurige. Echt voorjaar. Super mooi kaart, Jolanda.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De lente spat van mijn scherm af Jolanda met deze bijzondere mooie kaart!! Prachtig hoor zo in deze voorjaarskleuren! Het weer steekt ons allemaal aan om vrolijke dingen te maken!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat superleuk dat je gastdesigner mocht zijn Jolanda en wat een gave kaart heb je gemaakt, ik vind hem helemaal super, hij is super gelukt.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woww Jootje

  Wat een schitterende kaart.
  Leafs Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wouw wat een mooie kaart ..
  Sorry dat ik zo laat of weinig reageert, maar het is hier thuis erg druk met van alles.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk om gastdesigner te zijn, en dan zeg jij meestal gebruik ik felle kleurtjes, nou deze mag er ook best zijn hoor.
  Sorry dat ik hem had gemist.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda