Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 13 mei 2014

Frosty the Snowman

En tuurlijk ben ik op mijn vrije dag een kerstkaart aan het maken schijnt hier eindelijk de zon. Is toch een lachertje helemaal in to the snow zit ik. Maar het heeft wel zijn voordelen, want dan ben je toch lekker op tijd klaar met je kerstkaarten. En ik kreeg vandaag ook mijn pakketje uit Drachten binnen die ik jammer genoeg zaterdag mis liep omdat ik onverwachts moest werken. Via het papiertje van post nl had ik via internet laten weten dat ze het pakje dinsdag konden brengen tussen een bepaalde tijd en dit moest je dus regelen voor tien uur s,avonds krijg netjes een mail dat het dinsdag vandaag dus tussen een uur en drie uur bezorgd zou worden en wat denk je juist zijn ze gister weer aan de deur geweest en natuurlijk liep ik het toen ook mis en op het tweede briefje stond dat ik het vandaag op het lokale postkantoor kon afhalen dan denk je toch ook hoe overleggen ze daar hun afspraken, maar ik heb het en  natuurlijk ga ik  vanavond ook ff uit proberen die nieuwe malletjes hihi je kan er maar niet genoeg van hebben. Heb ditmaal een kaartje gemaakt met een schaatsende Frosty nou ja schaatsend dat heeft hij in ieder geval geprobeerd denk ik dan maar.


En weet je als ik dit zo zie denk ik ooo wat heerlijk, maar als de tijd daar is zeg ik weer blijf maar lekker weg net als afgelopen jaar heerlijk geen stoepje vegen geen modderige straten waar je op je ..... kunt gaan. Wil mijn kaartje mee laten doen met CCWS # 122 naar aan leiding van sketchs en met ABC christmaschallenge I is van Ice ofwel ijs.Allemaal weer dank je wel voor de berichtjes op mijn vorige post die ik graag krijg en lees. Tot de volgende keer maar weer.



14 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk gemaakt, die bloemen zijn zo mooi erop, mooi papier en een lieve afbeelding die je mooi ingekleurd hebt. Wat een gedoe met de post zeg, als je iets besteld dan wil je het toch het liefste zo snel mogelijk hebben dus dit ging even fout maar gelukkig heb je het nu.
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Heel mooi en winters. Leuke sneeuwman.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze is mooi mooi, mooi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt er echt weer een leukerd van gemaakt. Frosty had beter ski's kunnen onder binden, want schaatsen in de sneeuw dat gaat niet lukken denk ik. ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jolanda,

    Jij gaat lekker met je kerstkaarten
    deze is ook weer supersssss

    groetjes corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super cute card I LOVE that snowman hes super cute and I love your stamping the snowflake on the edge of the image too! Thanks for Playing along with us this time at Christmas Challenge with Sketches, hugs Samantha :0)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Jolanda, leuke kerstkaart met hele mooi bloemen..wauw. Het afdrukje is zo lief maar schaatsen op sneeuw ?? Hihi..lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wonderful Christmas card in my fav colours...love the sweet image and the design.
    Thanks for joining our I for Ice at ABC Christmas Challenge. Hope to see you for our next challenge 'J for J.....
    Dorte x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gorgeous card Jolanda :-) the snowman image is very cute and I love all the snowflakes ansd icy details, ! fabulous :-)

    thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge
    luv
    Lols x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart zeg.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou vrouwe ongeduld,

    Hier ben ik al, wilde eerst me kaartje afmaken. Wat een mooie kaart heb je gemaakt, Het ijs is nu vast al gesmolten met deze temperaturen ;-)

    Leafs fan my :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Schitterende winterkaart!!!Mooie materialen heb je gebruikt!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda