Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 9 mei 2014

Zij is er helemaal klaar voor

Nou dat was me eventjes werken hoor woensdagmiddag laat werd er me gevraagd om nog een kaartje voor me collega te maken die vandaag jarig is nou normaal doe ik dat dus niet in 1 dag hoor, maar ik was gelukkig vrij en zei ooo dat gaat lukken hoor dat doe ik wel even ppffff nou dat heb ik geweten. Na thuiskomst te moe s,avonds om er nog aan te beginnen dus dan maar de volgende ochtend en ja was dus vroeg wakker en dacht (06.00) als ik nu alvast alles klaar leg en dan op het gemakkie ga beginnen dan komt het goed. Tuurlijk makkelijk gezegd dan gedaan. het was zo acht uur dus ff gauw een hapje eten en dan mijn boodschappen halen dan boodschappen wegzetten een bakkie thee nemen met crackertje en dan aan de freubel. Leuk, leuk , leuk allemaal zit net en ja hoor de deurbel vriendin aan de deur dan maar samen aan de thee. Weer een uur voorbij en nog niks gedaan en dan is de was klaar in de droger uit de droger en ja toen nog is een keer pannenkoeken bakken( ja Aniet ook hier was het nu is pannenkoekendag) bah het ruikt hier nu nog naar pannenkoeken, maar helaas Ina alles hebben ze op geeten. Toen nog is mijn soapie kijken the bolt and beautifull lekker een uur lang genieten, maar niet voor de mannen haha en daarna  hiep hiep eindelijk aan me kaartje uit eindelijk was het half elf s, avonds dat ik ermee klaar was.Kan je nagaan hoe een vrije dag eruit ziet bij mij gewoon druk, druk, druk met niks.


Zoals jullie zien geen kaart maar een leuk tasje gepimpt voor haar en in de tas hebben we een rode enveloppe gedaan met inhoud en een zonnebril in de vorm van twee cocktail glazen die ik nog had


liggen thuis en kan je zeggen ze heeft hem de hele dag op gehad zowel op haar gezicht als op haar hoofd ja daar is ze wel voor te vinden hoor. Ik wil me creatie mee laten doen bij DCZ # 9  alles mag, maar geen kaartje en bij HHC gebruik bloemen op je kaart/creatie en bij K&K challenge zwart/wit en 1 andere kleur en ook bij KIC vragen ze om een creatie min zwart/wit en een andere kleur. Wens jullie een fijn weekend toe en voor een ieder die is en het nog kan en mag doen wens ik een fijne moederdag toe. Bedankt weer voor jullie lieve berichtjes elke keer weer en ik lees ze graag.






16 opmerkingen:

  1. prachtige creatie.
    Volgens mij mag het ook mee doen bij knutsels en kadootjes nml. zwart/wit en 1 kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda, leuk dat je volger bent geworden en wat heb je een mooie creatie gemaakt. Je kunt het er maar druk mee hebben maar het is je gelukt. Ik moest ook even zoeken waar Knutsels en Kadootjes stond maar ik heb KEK gevonden...
    Dank je wel voor het meedoen!
    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha dus jij mocht ook aan de pannekoeken bakken, en dan ook nog helemaal opgegeten ook. Geweldig, ja meis wat kunnen we het druk hebben op een vrije dag, al die klusjes die gedaan moeten worden en dan is tussendoor een kaartje maken eigenlijk geen doen maar kijk je hebt het toch maar voor elkaar gekregen om het tasje klaar te hebben, ik vind hem helemaal schitterend, ziet er supermooi uit, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig verhaal en ook zo herkenbaar hahaha maar uiteindelijk heb je er toch maar mooi een geweldige creatie uitgeperst. Echt heel gaaf gedaan en dan ook die zonnebril hahaha....superleuk! Een heel fijn weekend en groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi,

    Wat een schatje van een kaart. Super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi,

    Wat een schatje van een kaart. Super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig zoals je dit gemaakt hebt, ik vind het prachtig gedaan. OO lijkt me erg stressvol om zoiets nog op het laatste te "moeten" maken, bij mij is dan juist de inspiratie ver te zoeken maar gelukkig is het jou prima afgegaan.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb je dit supermooi gemaakt, ik vind hem geweldig mooi je tasje, top joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart. Heel veel moois erop.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Jolanda,

    Schitterend vind ik je tasje zo mooi gemaakt en wat leuk heb je dat gedaan met die bril hoe kom je er op super hoor!!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauwie! Wat heb je dit onwijs gaaf gemaakt zeg. Helemaal leuk.
    Tja, en die vrije dagen zijn altijd veel sneller voorbij dan die werkdagen. Ik heb me ook al een aantal keer goed verkeken op het maken van een kaartje. Oh... Dat doe ok wel ff, nou dat ff is er meestal al snel weer vanaf. Wat vervelend hé, zo'n hobby ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hee Jootje,

    Wat een geweldig tasje en kerstkaart jaja die had ik effe gemist.

    Twelve points lieverd;)

    Maar O wat sneu voor mij geen pannenkoeken meer alles op gegeten door die kerels bij je hihihihihi
    Het is hun gegund hoor.

    leafs voor nu van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterende tas. Heel mooi gemaakt. En ja, ook ik herken je verhaal. Leuk ook de bril erbij.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Jolanda,
    Wat een grappig verhaal. Blij om te zien dat je kaart af is en ze is prachtig geworden. Leuk dat je meedoet met de challenge van het HH-blog, succes.

    Groeten,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat schrijf je toch leuk.
    En een leuk opgepimpt tasje
    Heel mooi gemaakt.
    Bedankt voor het meedoen bij De Creatieve Zebra!

    Liefs Priscilla

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda