Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 24 juli 2014

60 and still .....................

Jaja het zal je toch maar gebeuren ben je zomaar van de een op de andere dag 60 jaar oud of jong het is maar net hoe je dat zelf ervaart. Ha ik heb nog wel enkele jaren te gaan voor dat dit zover is. Ditmaal heb ik een kaartje gemaakt voor mijn zus die is dus 60 jaar geworden jl. dinsdag. Bij een van mijn volgsters zag en las ik haar verhaal voor de creatie die ze voor haar zus ze schelen 10 jaar met elkaar had gemaakt. terwijl ik haar verhaal las over haar zus heb ik toch wel een traantje moeten wegpinken, want ook ik had ooit een hele goede band met mijn zus je kan vrijwel zeggen twee handen op ene buik, maar op de een of andere manier is die band er niet meer............ waarom ik kan het je niet zeggen of ja een idee heb ik wel, maar of dat de werkelijke reden is wie weet. Ik heb namelijk een keuze gemaakt die voor mij geluk bracht en dat is dat ik heb gekozen voor wat nu mijn man is. We wonen op een uur rijden van elkaar vandaan en ik denk als ik niet was verhuisd dat de relatie met mijn zus anders geweest zou zijn, maar ja  als je zus dan ook al niet de man mag waar je voor gevallen ben tja het leven loopt anders dan je denkt . Toen mijn vader nog leefde zag je elkaar bij verjaardagen en praatte je met elkaar net zo als bij de toen jaarlijkse familie BBQ. En nu horen of zien we elkaar gewoon niet meer spijtig ja, maar ik ben wel gelukkig met mijn instant gezinnetje en kleinkind. Maar ja ik ben wie ik ben dus er moest een kaartje gemaakt worden, want 60 is een hele bijzondere leeftijd de dag vandaag vind ik dan althans. Dit is mijn kaartje geworden voor haar hoe zij hem vindt zal ik wel nooit te weten komen, maar ik heb in ieder geval mijn best gedaan.

Het meisje dat er op staat doet mij zo denken aan mijn zus hoe zij er vroeger uitzag mijn gevoel zeg dat als zij het ziet dat ze het zelfde dacht. Dat deden we vroeger nl ook altijd het zelfde denken .
Wil mijn kaartje graag meelaten doen bij HH # 12 alles mag en bij K&K # 15 ook daar is alles mag en bij de WLVC # 29  thema inspiratie naar aanleiding van foto. Ja ik had genoeg in mijn koppie zitten van ik ga dit doen of nee zo en ja het moest natuurlijk terug te halen zijn uit de foto. Ik heb me laten inspireren door de rozen op de foto en wel omdat mijn zus daar komt ze weer getrouwd is met een man die zijn hele leven in de rozen hebt gewerkt en vandaar dat ik mijn roosjes op de 
kaart allerlei kleurtjes heb gegeven die ook weer terug te vinden zijn op de foto van de challenge.

 


Uit de roosjes komt een takje met vogeltjes en ook heb ik er een label in verwerkt met natuurlijk hoe kan het anders 60 erop en de vlaggetjeslijn gebruikt, want vlaggetjes horen daarbij op zo,n dag.
De bingostempels heb ik achter het plaatje gestopt dit was voor mij de tekst die ik wilde gebruiken en verder een ronde tekststempel . Als ik toch zo dit meisje ziet staan is het net of daar mijn grote zus sta. Maar goed wat geweest is is geweest maar mijn deur sta altijd open voor je voor wie dan ook. En ik....ik ga gewoon lekker verder met mijn gezinnetje en vrienden en natuurlijk met jullie al mijn lieve volgers. En ja ik heb er weer een volger bij hoe leuk is dat welkom Martine leuk dat je volger geworden ben en hoop dat je inspiratie hier kan opdoen. En tegen de rest van jullie wil ook weer zeggen bedankt voor de lieve berichtjes op mijn vorige post en tot een volgende creatie maar weer. En denk eraan hou het hoofd koel nu het zo zomers buiten is;)


18 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart heb je gemaakt voor je zus, Jolanda. leuk plaatje en prachtig afgewerkt met mooi papier en details.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda. .het ieen hele mooie kaart geworden met alle prachtige details. Je hebt erg je best gedaan. Jammer" dat het zo gelopen is........ Soms gaat dat zo. Geniet nu maar van je eigen gezin. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat heftig dat je je zus niet meer ziet Jolanda en dat alleen omdat je voor je geluk hebt gekozen, lijkt me heel erg. Wat superlief dat je een kaart voor haar hebt gemaakt ondanks het feit dat je waarschijnlijk nooit zal horen hoe ze hem vond, ik vind hem in ieder geval schitterend en weet eigenlijk wel zeker dat zij dat ook vindt en ik hoop zo graag dat ze toch eventjes laten weten dat ze er blij mee is ..... je weet maar nooit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda,
  Wat een schitterende kaart heb je voor je zus gemaakt wat een verhaal meis, wie weet wat voor moois dit kaartje teweeg brengt;-)

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pff heftig verhaal Jolanda, het zijn geen leuke dingen die dan in je leven gebeuren, maar helaas, moet je het dan nemen zoals het is, maar dat zal zeker niet gemakkelijk zijn. Wel heel goed van je dat je zo'n mooi kaartje voor je zus hebt gemaakt, erg goed en lief van je. Ook al weet je nooit of ze het waardeert jij hebt laten merken dat je haar niet vergeten bent. Leuk dat je mee doet met de challenge van Knutsels & Kadootjes. Groetjes Ingrid .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje, wat jammer dat de relatie met je zus een beetje scheef is gegroeid. Dit prachtige kaartje zal ze zeker kunnen waarderen. Daar zal het in ieder geval niet aan liggen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Jolanda
  wat een heftig verhaal , maar deze dingen gebeuren helaas.
  je kaart is prachtig zeg en goed verwerkt zoals de foto aangeeft.
  fijn dat je meedoet met onze challenge.
  groetjes van Anneke ( WLVC )

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooo Jolanda, wat een droevig verhaal zit er achter deze kaart....Dat kon ik niet vermoeden toen ik jubelde op FB hoe mooi of dat je kaartje is. ik hoop toch zo dat deze prachtige kaart het ijs kan breken en dat jullie het gevoel van vroeger weer terug kunnen vinden samen. ik heb ook heeeel lang niet met mijn zus omgegaan maar ben nu toch wel weer heel blij dat we elkaar ergens weer terug hebben gevonden....ik gun het jullie ook.
  Fijn dat je meedoet aan de challenge van WLVC, liefs van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt echt een hele mooie kaart gemaakt Jolanda. Verdrietig dat een familieband/zussenband opeens zomaar kan verdwijnen hè. Maar ik bewonder je wel, dat je ooit voor je eigen geluk hebt gekozen. Ik hoop dat deze kaart jullie misschien toch weer iets dichter bijelkaar brengt.

  Lieve groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schitterende kaart heb je voor je zus gemaakt, ik vind hem echt fantastisch mooi. Wat naar dat de realatie zo gelopen is, soms heb je die dingen niet in de hand en loopt het zoals het gaat, hoe graag je het ook anders zou zien. Gelukkig heb je een fijn gezin en dat is natuurlijk belangrijk maar ik kan me indenken dat je je zusje wel mist, zeker omdat jullie het vroeger zo goed konden vinden. Ook al zul je misschien niet te weten komen hoe je zus deze kaart vindt, ik weet zeker dat zij ook wel aan jullie tijd van vroeger zal terugdenken door deze mooie kaart te ontvangen. Een lief gebaar van je.
  fijne dag, liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldig mooie kaart Jolanda.
  Heb ook even op je blog rondgesnuffeld en wat veel moois!! Ben gelijk volger geworden.
  Groetjes, Marleen
  http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Jolanda, ik heb met kippenvel je verhaaltje gelezen, soms lucht dat ook op , als je het van je af kan schrijven, je kaart is weer een toppertje, leuk hoor dat je er steeds wat volgers bij krijgt, teken dat je kaarten gewaardeerd worden, ik leef ook voor mijn kaartjes,mijn familie, bah als ik er aan denk ben ik weer boos.
  Ik weet wat je voelt.
  lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heftig verhaal hoor! Maar je hebt alles gedaan wat je kon en je kaart is schitterend meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een kaart met een verhaal....wat knap van je dat je voor je eigen geluk heb gekozen! Daar moet je het tenslotte de rest van je leven mee doen!
  Je kaart is echt Supermooi! En je heb je goed laten inspireren door de foto!
  Fijn dat je meedoet bij WLVC.
  GroetjesNicole

  BeantwoordenVerwijderen
 16. misschien dat ze nu wat van zich laat horen want ze ontvangt in
  ieder geval een prachtige kaart
  groetjes
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat is deze kaart schitterend...ben je een beetje meer naar de vintage over gegaan, je doet het in ieder geval geweldig goed vind ik TOPPIE!!
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow wat een geweldige kaart heb je gemaakt!! Ik ben de eerste keer op je blog en je omschrijft je gevoel ontzettend goed. Het is idd een kaart met een levensverhaal erachter. Je hebt je gevoel gevolgd door voor jezelf te kiezen , maar toch ook om je zus die je niet vergeten bent. Ik hoop voor jullie dat het goed komt . Je zus zal zeker jou kaartje waarderen. Heel veel geluk en ik zal vaker op jou blog een kijkje komen nemen. Groetjes Giovanna
  giovannamanconi123@blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda