Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 20 juli 2014

I love the Blue(s)

Ga gelijk maar even beginnen met een laatste update qua mijn herstel van de val van een trapje. Zoals ik jullie had verteld moest ik door de scan en die wees gelukkig niks uit pffff geen zaagsel, geen water, maar gewoon hersentjes in mijn koppie:) Het is een zware kneuzing en ik kan er nog veel last van houden als advies kreeg ik mee veel rusten en rustig aan doen. Af gelopen week ben ik begonnen zoals ze het op het werk noemen met bezigheids therapie hihi gewoon op therapheutische wijze dus heb  ik iedere dag twee uurtjes gewerkt en mens wat was ik blij dat ik naar huis kon. Ben inmiddels nu ook bij de bedrijfsarts geweest en ook die zei als advies goed naar je lichaam luisteren en vooral rusten. Morgen ga ik het weer een beetje opvoeren tot drie a vier uurtjes werken als het niet gaat ga ik na drie uurtjes naar huis en anders blijf ik de vier uurtjes. Nou jullie zijn ook weer bij en dus nu over naar mijn kaartje. Hier heb ik lang over gedaan, want ja die hersenschudding werkt niet mee, maar mijn collega heeft de kaart (had er twee gemaakt ) gehad en ze koos niet voor deze en dus was het tijd voor mij om hem nu te plaatsen.


Nou is hij niet enig vond de afdruk zoooooo leuk daar moest ik gewoon wat meedoen en dit is hem dan. Wil mijn kaartje mee laten doen bij KeK challenge # 15 alles mag.

 


 Heb van alles op en aan het kaartje gedaan een label met een tekst vlaggetjeslijn en cadeau mal gebruikt, want ja bij een nieuwe leven hoort toch cadeautjes verder bloemetje en natuurlijk een strik erop.


 


Hier moet je gewoon van houden toch? Wil gelijk Diana, Jacomijn en Annette welkom heten leuk dat jullie volgers zijn geworden en hoop dat jullie hier inspiratie kunnen en mogen opdoen.   En natuurlijk voor al mijn trouwe volgers wil ik jullie weer bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes op mijn vorige post. Staps gewijs kom ik bij jullie langs om van jullie creaties weer te mogen genieten en zeg ik weer tot een volgende keer maar weer.


                                                                       
                     9 opmerkingen:

 1. Ooh, wat een schatje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super lief kaartje Jolanda.
  Dor rustig aan meis

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohw, wat een scheetje. Ik snap heel goed dat je deze niet kon laten liggen.
  Doe je een beetje rustig aan? Heel veel beterschap, en ik wens je een spoedig herstel.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje meis zo zie je maar weer wat een val op je koppie kan doen, en echt rustig aan doen hé want anders ben je straks verder van huis. Jeetje wat een gave kaart heb je gemaakt Jolanda, ik vind hem helemaal super, een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meis wat ben je toch allemaal aan het doen geweest......even op jezelf passen nu hoor anders blijf je last houden van hoofdpijn. Je hebt in ieder geval een schattige kaart hier neergezet met heeeeel veel details en moois om te bewonderen. Superlief!
  Groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi ,Hoi Jolanda,
  wat een super mooi en lief kaartje ook heb ik genoten van jou mooie blog en creaties
  dus ben ik jou gaan volgen zodat ik dikwijls kan op bezoek komen
  fijne dag
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje.En doe maar rustig aan je gezondheid gaat voor.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een scheet van een kaart. Het afdrukje is inderdaad super! Wel rustig aan doen hoor, vooral met deze hitte. Werk blijft wel liggen.
  Fijn dat je weer meedoet bij K&K.
  Liefs, Monique
  www.crealoetje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieverdje dit Babykaartje Jolanda, erg leuk!. Even rustig aan doen met je hersenschudding, he?! Veel beterschap gewenst. Leuk dat je mee doet met onze challenge van Knutsels&Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda