Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 20 oktober 2014

Halloween Time

O, jee ik hoor jullie al denken halloween............ja halloween en het zal echt niet lang duren dat nederland er weer een gekte bij heb op 31 oktober en ook gaan vieren. Ja het wordt ook steeds gekker hier in nederland al dat gedoe rond zwarte piet gewoon HANDEN AF VAN ZWARTE PIET. Sorry hoor dat wilde ik toch even kwijt en nu ga ik over tot de orde van de dag. Mijn creatie is nu is lekker kleurrijk helemaal niks van dat vintage geen bloementjes geen strikjes gewoon een griezelige enge kaart, maar toch wel weer leuk.


Het afdrukje is van Wee Stamps en vond hem zo geweldig het heeft wel weer wat. Deze kaart wordt voor mijn collega die ook echt verjaard op 31 oktober. Ik zelf doe er helemaal niets mee met die dag, want wij vieren hier de elfde van de elfde dat wil zeggen Sint er Maarten en dan komen al die kleine peutertjes en kleuters met hun zelfgemaakte lampions langs de deuren en zingen zij een liedje en daarna doen ze meegenomen tasje open om het snoep wat ze krijgen in hun tasje te stoppen en als je dan al die glunderende gezichtjes ziet ........................................zucht nou dan weet je het zeker wel daar wordt een mens echt vrolijk van. O, ja  jullie kunnen nog steeds meedoen met de challenge  van HobbHome-hobbyartikelen thema een babykaart/creatie dussssssssss doe gezellig mee en ik zeg tot een volgende creatie maar weer.



13 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha lekker hè af en toe is even een hele andere creatie te maken. En wat is ie prachtig geworden zeg....echt helemaal halloween! Ja het plaatje is echt leuk en past alles weer prachtig bij elkaar!
    Fijne dag
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauww te gekke kaart en ben helemaal weg van je afbeelding!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend kaartje. Halloween is niet zo in hier in Nederland maar wat niet is kan nog komen. Aan je kaartje ligt het in ieder geval niet.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende kaart.
    En wat een leuke digi. De kleuren en de afwerking is erg mooi.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jolanda. Ik ben persoonlijk niet van de Halloween maar vind de kaart die jij er voor gemaakt hebt wel superleuk. Mooie mallen heb je gebruikt en de stempel prachtig ingekleurd.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heey meid.

    Wat een leuke creatie je hebt er echt iets spookeys van gemaakt.

    Lieve groetjes hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hallo Jolanda
    je hebt halogeen goed neergezet op deze kaart en geweldig leuk gedaan.
    liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. erg leuk kaartje en een mooie afbeelding erop
    groetjes
    Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Jolanda,

    Wat een mooie Halloween kaart is dit wij doen ook niet aan Halloween hoor maar horde gisteren avond wel geschreeuw in de straat en om acht uur was hier een vuurwerk om het Halloween weekend af te sluiten.

    En wat jammer he dat er mensen zijn die zich zo storen aan de zwarte Piet heel jammer vind het altijd zo gezellig om het met kinderen en kleinkinderen te vieren.

    En ik zag dat je zo'n heel lief Dol Fientje had gehaakt wat is die lief zeg heb gelijk even op die webwinkel gekeken ga denk ik voor mijn moeder zo'n pakketje bestellen zij haakt heel graag.

    Nou dat was het wel weer kom snel weer eens terug.
    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Pracht van een Halloween kaart!
    Echt heel mooi!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda