Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 10 maart 2015

It,s time for Pink


Het is vandaag toch weer zo,n heerlijk weer buiten het voorjaarszonnetje staat lekker te schijnen en ik ben weer op therapeutische basis aan het werk en voel me voor het eerst sinds het begin van het jaar stukken beter en minder pijn. Dus ja ik geniet ook heerlijk van dit voorjaarszonnetje.
Van daar dat ik is lekker iets anders gedaan heb dan vintage en wat is dit toch leuk om te doen gewoon lekker met andere kleuren bezig zijn en dan met name lekkere felle kleurtjes en dit past helemaal bij dit fantastische weer dat we nu al hebben vanaf het weekend ik zeg laat maar komen het mooie weer. Ik heb geprobeerd dit in mijn kaartje ook vast te leggen dat geweldige gevoel van blijheid en zonnen stralen.


En zeg nu zelf staat ze niet heerlijk te stralen zo op mijn kaartje en ja natuurlijk weer in het roze. O ik heb genoeg andere kleuren, maar sinds ik een kleindochter heb ben ik een beetje gek met roze whahahaha.
En ook die prachtige vlinders zijn weer aanwezig en dat alleen al is een teken van blijheid en lente in zicht.


Met deze kaart wil ik graag meedoen bij SCC # 71  thema verwerk gestanste letters op je creatie en dit wordt dan mijn tweede kaart die ik mee laat doen en ook bij HV # 36 wil ik graag meedoen voor  de tweede maal en daar is het thema bloemen, bedel en parels. Verders wil Gerie van harte welkom heten leuk dat volger bent geworden en ik hoop dat je geniet van mijn creaties. Mochten jullie nog zin hebben om is lekker een babykaartje te maken dan kunnen jullie nog steeds meedoen bij ons op WLVC # 43, maar natuurlijk wel een babykaartje in vintage stijl, want we zijn en blijven een vintage blog dus doe gezellig mee jullie hebben nog een week de tijd nl. tot 17 maart 18.00 u. En voor nu zeg ik tegen jullie tot een volgende creatie maar weer.
6 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  nog op de valreep, deze schitterende creatie!!! Weer een juweeltje hoor.
  Dankjewel voor het meedoen bij scr@p-cards challenge blog.
  Groetjes Anita DT

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jolanda, ik heb je mailtje gezien en ook weer terug gereageerd.
   Ik zie je reactie wel weer verschijnen.;-)
   Groetjes Anita

   Verwijderen
 2. Het was inderdaad een heerlijke zonnige dag Jolanda, en dat straalt jou kaartje ook uit.
  Kijk Tinkelbel eens staan met mooi bloemen in het haar. Van dit kaartje wordt elk klein en groot meisje blij.
  Gezellig dat je ook deze kaart mee laat doen bij Scr@p-Cards!

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend, vrolijk en prachtige kleuren!!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart heb je gemaakt

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeeerlijk zo'n lekker fleurig...en ook nog ROZE....kaartje. Fijn dat je weer zo straalt want dat laat dit kaartje zien......Je gaat weer de goeie kant op meis....Fijn!
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda