Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 18 juni 2015

Waar is dat feestje...........

Wat gaat een week toch snel zitten wij alweer op donderdag en is het mijn vrije dag yessssssss heerlijk even tijd voor mijzelf althans dat hoop ik natuurlijk, want ja er is ook nog zoiets als het huishouden de boodschappen beetje poetsen hier en daar en dan weer voor het eten zorgen ja dan blijft er natuurlijk toch weer niet zoveel tijd over als je denkt en is die vrije dag ook weer om. Maar een nieuwe dag begint goed en natuurlijk met een nieuwe challenge bij WLVC en dit maal alweer onze 50e challenge hiep hiep hoera en dat is dus een feestje waard met extra prijzen, maar eerst de challenge en dat is laat je inspireren door de foto met het thema wedding en ja dat is toch ook een feestelijk gebeuren en dat past wel bij dat feestje van de 50e challenge dit is mijn creatie geworden.


Ik heb mij laten inspireren door de oude foto op de inspiratie foto en tja voor de rest spreekt het weer vanzelf en natuurlijk heb ik mijn nieuwe mal van joy er ook in verwerkt al met al een lekker vol kaartje weer met kant lint parels en mooie glittersteentje en hart ik lijk wel zo,n ekster die van glitter hou.


En om het plaatje voor jullie compleet te maken hebben wij natuurlijk weer een sponsor die een mooie prijs ter beschikking stel en deze keer is dat 


en voor de prijs zou ik zeggen ga lekker naar ons blog toe van WLVC  en dan kan je ook gelijk zien wat voor mooie voorbeelden er allemaal weer gemaakt zijn door mijn mede DT-collega,s en..............dan zien jullie ook natuurlijk die extra prijs en wat je daarvoor moet doen om in aanmerking te komen. Dus heb je zin in een feestje doe dan gezellig weer mee en o, ja dit is de foto waar jullie je door kunnen laten inspireren die wilde ik jullie niet onthouden en je kan er weer vele kanten mee uit.Nou heb ik teveel gezegd of................................zoals je ziet heeft deze foto/challenge weer vele kanten die je op kan. Met deze kaart wil ik graag meedoen bij K&K # 25 thema monochroom.
voor nu zeg ik weer tegen jullie tot een volgende creatie maar weer.

10 opmerkingen:

 1. Geweldig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw kaart is ook een echt feestje, geweldig mooi!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De dagen vliegen Jolanda...net wat je zegt! En deze dag is ook heel erg druk in Blogland! Jullie starten een nieuwe Challenge en Marianne D. ook de kerstkaarten zijn weer massaal geplaatst...Ppppfffttt. niet bij te houden. Maar ik moest toch echt even naar jou toe, om te zeggen dat je kaart heel mooi is! De kleuren daar hou ik zo van, ook roze hoor, hihi Maar dit is echt genieten van zo'n mooi vintage kaartje!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw...wat een beauty heb je gemaakt Jolanda, prachtig kant en de diverse bruintinten maken het een hele "warme" kaart. Gefeliciteerd hoor met de 50ste challenge.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart is dit geworden. Wat heb je hem mooi uitgewerkt die kaart, wat zitten er veel details op. Gezellig dat je mee doet bij K&K. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart en mooie kleuren.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In 1 woord schitterend Jolanda! Ik kijk mijn ogen weer uit!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haaiiiiiiiiiiiiiiiiiii lief dinnetje,

  Ik heb je al weten maar nu ook nog even via je blog.
  Wat een super gave kaarten heb je weer gemaakt.
  Alleen deze al is juweeltje met veel te bekijken en je zou bijna willen trouwen als je dit ziet;)

  leafs fan Ikke, Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterend kaartje voor een bruidspaar of ze nu gaan trouwen of al zoveel jaar zijn getrouwd een juweeltje.
  Fijne werk week.......Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Jolanda,, wat een pracht van een kaartje ook de kleurtjes zijn super
  fijn weekend liefs van martine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda