Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 3 juli 2015

Summertime

Ik kan beginnen met aach ppfffff en oooohhhh wat is het warm, maar nee daar begin ik niet aan niet meer. We zijn al zo,n klagend volk, want regen is niet goed, kou, sneeuw, hagel en wind noem het maar op, want dan roepen we weer ik wil zon ik wil warmte ik wil buiten zitten ik wil bbqen ik wil ik wil ik wil...........en ik wil ook wel eens wat en ik weet dat er heel veel mensen blij zijn nu.............voor mij zelf is het echt TE en als je dan ook nog is een zonneallergie heb  dan valt het niet mee met zulke dagen dat wordt dus echt binnen zitten voor mij, maar, maar dat houdt in dat ik dan weer lekker kan frobelen na gedane arbeid ok ok het mag een paar zweetdruppeltjes kosten nu, maar die zie je niet terug op mijn creatie whahaha. Vandaag start er dan ook weer een nieuwe challenge bij WLVC  met het thema brocante/vintage/shabby en natuurlijk hebben wij daar een foto bij voor jullie om je te laten inspireren en prachtige voorbeelden van mijn DT-collega,s en dit is die van mij geworden.


Ik ben voor de romantiek gegaan en gekozen voor de kaarsjes en alles ...........natuurlijk.............lekker in het rose gehouden zoals jullie inmiddels wel gewend zijn van mij en ja wat moet ik zeggen hij zit weer lekker vol met allerlei frutseltjes en soms als ik me creatie zo terug zie denk ik  o daar had ik ook wel wat kunnen doen of daar in dat hoekje, maar genoeg is genoeg je moet hem immers ook nog is een keer in een enveloppe doen, toch??? en dan al die postbodes die dan zo,n enveloppe moet rond brengen nee het moet niet gekker gaan worden.


Met deze creatie wil ik graag meedoen bij De egel thema bingo en ik heb gekozen voor het rijtje(s) 
bloemen/vlinders/roze
parels/kant/lint/roze
parels/plaatje/bloemen en voor
embellishment/plaatje/vlinder.
Ondanks de warmte nou ja noem het maar gerust hitte hoop ik dat jullie gezellig weer mee gaan doen met onze challenge en ...........hij duurt deze keer een hele maand dus tijd genoeg en wie weet krijgen we nog is een dag dat het dondert en bliksemt en dan kunnen we heerlijk aan de frobel met zijn allen.
Ook deze challenge wordt gesponsord en ditmaal door:http://www.artjourney.nl/ en zij hebben dit keer een hele mooie prijs voor jullie wil je weten welke kom naar ons blog bekijk  de mooie voorbeelden en ondanks die warmte  lekker aan de slag, want er is variatie genoeg voor dit thema enzoals ik eerder zei duurt deze challenge een maand tot 2 augustus 18.00 uur en er komt vast en zeker een dag met hemelwater oooo ik hoop het zo. Verder wil ik  Sietske van harte welkom heten hier op mijn blog en hoop dat je hier leuke tips en inspiratie kan opdoen.  Ook wil ik iedereen die met vakantie is/ga een hele fijne tijd toe wensen en pas een beetje goed op jezelf en op elkaar dan zien we elkaar vast en zeker hier of bij WLVC weer terug. Voor nu zeg tot een volgende creatie maar weer.

11 opmerkingen:

 1. wat een lekker mooie romantische kaart!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Echt een schitterende kaart, zoveel op te zien, wowwww ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) zonnedagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ook nog eens zoveel rijtjes, wowwieee !
   Bedankt dat je meedoet met onze 'Bingo' Challenge !
   Een zonnige en gezellige (knutsel) zondag
   Liefs van Erica
   {Heidebloempjuh}
   {DT De Egel}

   Verwijderen
 3. Hoi Jolanda, jij hebt je lekker uitgeleefd met al die verschillende laagjes papier. Daar moeten heel wat postzegels op ;)
  Leuk dat je meedoet aan de bingo-challenge bij de Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt-de Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je meedoet met onze 'Bingo' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een schitterend kaartje staat hier te schitteren,
  ik kijk mijn ogen uit er valt weer zoveel op te zien te gek hoor.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige zomerkaart met leuke accentjes .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf shabby chic kaartje Jo!
  Groetjes Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt heel mooi gemaakt
  groetjes
  ria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart.
  Leuk dat je mee doet aan de Challenge van de Egel.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda