Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 19 maart 2016

Flowerssss

                              Hallo Allemaal

Ja hoor daar is ze weer en nu voor de challenge van TFM waar wij graag bloemen willen zien op je creatie. Nou dat doet iedereen toch eigenlijk wel dus dit is een makkie toch? Ik besef me gelijk dat dit alweer de vierde kaart is die ik als gastdesigner mag laten zien en wat gaat die tijd dan toch snel. Ik mag jullie er nog drie laten zien en dan zit mijn tijd erop hier bij TFM. maar ik ga jullie ze niet onthouden hoor, want het heeft me weer een boost gegeven om te kleuren en die Tilda,s zijn ook zo leuk. Ik zou zeggen ga even kijken op het blog wat we weer hebben voor jullie en dit is mijn creatie.


Deze keer weer is een oud stempeltje gebruikt, want die worden zo vaak vergeten dat je bijna kan zeggen ze zijn antiek of te wel vintage aan het worden. En zeg nou zelf is het geen lieverdje.........


Hoewel ik graag bezig ben met rose is het soms goed ook is een andere kleur te pakken en tja het is even wennen voor me maar ook deze kleur misstaat niet.
De challenge duurt twee weken en hoop jullie creatie daar te mogen zien. Voor nu zeg ik dan tot een volgende creatie maar weer.


Challenge:
11 opmerkingen:

 1. De "andere"kleuren zijn heeeeeeeel mooi Jolanda! Je kaartje is super schattig en ook het oudere stempeltje, doet het prima! Wat een bloemenzee, je missie als gast DT is weer super geslaagd!!!
  Fijn weekend Jolanda en groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt,
  hele mooie kleuren gebruikt en wat een lief stempeltje heb je gebruikt.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Jolanda!
  Mooi van kleur mooie bloemen en heel mooi stempeltje wat een liefje .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toppie kaartje meis....geweldig gedaan. Je bent een super gastdesigner bij TFM. Ik zie een heel rijtje challenges staan en ik bedank je namens Paradise of Stamps en LHOSM voor je deelname aan de challenge.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jolanda wat een geweldig mooi kaartje ! Knap stempeltje en mooie kleuren ! De bloementoefjes zijn echt heel prachtig en dan die schitterende vlinders erbij ! Knap hoor !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jolanda
  Wat een leuk model en Tilda straalt helemaal tussen al die prachtige bloemen en deze kleuren zijn ook wel heel erg mooi.
  Gezellig dat je meedoet bij het CraftAddiction challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A great project - thanks for joining us at Crafty Girls Creations.

  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful card. Thank you for joining us at Simply Magnolia challenge. Good luck!

  Evie - DT member

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow dit heb je weer schitterend gedaan, en wat een mooie kleuren bijelkaar een toppertje.
  Fijne Paasdagen....Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda